Képünk illusztráció!

A 2010-es, 2014-es és a 2015-ös évhez hasonlóan idén ismét egy autó a fődíj az Autó, Motor és Tuning Show-n, ráadásul nem is akármilyen: ismerd meg Roadsterünket egy kicsit közelebbről!

Minden bizonnyal nem árulunk el titkot azzal, hogy nem egy szériaállapotú BMW Z4 lesz az idei AMTS fődíja, ráadásul - igazi nagy durranásként - az autót a szemed láttára, mindössze három nap leforgása alatt tuningoljuk fel az AMTS keretei között, a 18-as pavilonban e célra lekerített Autóépítő Arénában!

Nem csak az új helyszín adja a 2016-os építés érdekességét. A korábbi évekhez hasonlatosan, nyereményautónkat ezúttal is kifejezetten hazánkban engedélyeztethető és közúton legálisan használható alkatrészekkel szereljük fel. Mindez idén azonban nem csak minőségi termékeket forgalmazó partnereink megválasztásban érvényesül: a Totalcar csapatával közösen indított "Street Legal" program keretei között, hatósági szakértők bevonásával a teljes engedélyeztetési procedúrát is végigjártuk a BMW-vel, melyet hivatalosan bejegyzett átalakítási engedéllyel együtt adunk majd át szerencsés új tulajdonosának!

A Z4-es Roadster a következő módosításokat kapja:

 Módosítás

Forgalmazó 

Futómű:
 

Koni típushoz gyártott lengéscsillapító szett, a H&R ültetőrugóival kombinálva a Kárászy kínálatából.

(Érdemes szétnézni a cég megújult webshopjában, ahol rengeteg típushoz gyártott futóművet és alkatrészt találsz!)




Felni és abroncsok:
 

Vadonatúj, kétszélességű AEZ Antiga könnyűfém felnigarnitúra és a legújabb V105-ös Yokohama abroncsok az Alcar kínálatából.

(Felpróbálnál egy felnit a saját autódra is? Próbáld ki az Alcar 3D konfigurátor alkalmazását!)



Teljesítménynövelés:

FOX, típushoz gyártott minőségi kipufogórendszer a RIEGER TUNING kínálatából.


Fékek:

Vadonatúj gyári fékek a BMW kínálatából.


Fényezés:
 

Komplett új színkombináció a House of Kolor palettájából, a CarColor kínálatából. A fényezési munkálatokat az elejétől a végéig Gengeliczky János fényezőmester végezi
 



Bodykit:
 

Komplett első lökhárítóból, hátsó szoknyából és küszöbökből álló sportos, típushoz gyártott szett a Rieger Tuning eredeti alkatrészeiből áll össze.


Hifi, multimédia
 

A Hertz hangszórószettet, erősítőt, a minőségi Audison Connection kábelezést, valamint a rezgéscsillapításhoz használt STP alapanyagot a Hififutár webshopjából szereztük be.

Az egyik legmodernebb, a műszerfalhoz tökéletesen illeszkedő fejegységet illetően a JVC márkára esett a választásunk.

Az igényes beépítés a Grandvoice Audio csapata végzi.






Utastéri optika:
 

Az ülések és kárpitok minőségi bőrözéséről a nemzetközi szcénában is jelentős sikerekkel büszkélkedő Bara Kárpit szakértelme gondoskodik.


Fénytechnika:
 

A külső Osram Nightbreaker és a belső minőségi ledes és izzós fénytechnikát az Osram Magyarország hazai partnere, a lumenet.hu webáruházából válogattuk.


Szerszámok és eszközök:
 

Az autó építése a Jonnesway professzionális szerszámaival és felszerelésével történt.


Üzemanyag:

Az első tankolásokat a MOL támogatja: a nyertes egy 50 000 Ft értékű MOL Blue kártyát is kap az autó mellé!


Egyéb kiegészítők:

A nyertes egy kifejezetten a BMW-hez készített, minőségi Coverwise autótakarót is kap ajándékba az autó mellé.



Ez pedig még mindig nem minden: a 2016-os AMTS partnerei közé lépett a FEIL is, akinek köszönhetően egy nagy értékű, exkluzív gyémántgyűrűt is kisorsolunk nyereményjátékunk résztvevői között! A játék részleteiről ezen az oldalon olvashatsz bővebben!

Ne feledd tehát: akár egyetlen felnőtt, illetve családi belépőjegy megvásárlásával Tiéd lehet az átépített BMW Z4, vagy a FEIL gyémántgyűrű, ha kilátogatsz 2016. március 18-20 között a Hungexpóra, a szezonnyitó Autó, Motor és Tuning Show-ra!

Gyere ki az AMTS-re, és kezdd a tavaszt idén BMW Roadsterrel!

(Az autón történő átalakítások "hivatalos" menetéről hamarosan részletesebben is olvashatsz híreink között, amennyiben pedig Téged is érdekel a téma, jelentkezz az AMTS ideje alatt zajló előadásainkra, ahol Te is közvetlenül szakértőknek teheted fel  kérdéseidet!)