Kedves Versenyzők, leendő Versenyzők és autóhifi világában jártasak! Akár a hangnyomás, akár a hangminőség versenyek vonzanak, mindkét ágazat szezonnyitóval várunk Autó, Motor és Tuning Show (AMTS) keretei között!

Dream Box Bass Race az AMTS-en!

A tavalyi évben megismert fedett helyszínt a Hungexpo "B" pavilonjában kialakított aréna adja majd a DREAM BOX BASS RACE kieséses hangnyomás versenyének, melyben a nevezők egymás ellen mérik össze tudásukat, hogy eldöntsék, ki rendelkezik a leghangosabb autóhifi rendszerrel!!

A részletes versenyszabályzatot innen töltheted le!

A Dream Box csapata második éve van jelen az AMTS-en és 11 éve a hazai hangnyomás versenyeken. Az idei évben is versenysorozatot indítunk, melynek végén bajnokot avatunk. Ez lesz a sorozat első helyszíne ami pontszerző verseny!

Idei versenyünkön találkozhattok a tavalyi év bajnokaival és köztünk lesz az az autó, aki legenda a magyar hangnyomás versenyzők között. Láncz János vezetésével ott lesz az a LADA aki a hivatalos dB Drag Szlovákiában megrendezett versenyén 161,6 dB értéket ért el és ezzel szlovák csúcstartó lett kategóriájában!!

Jelentkezz most és versenyezz ingyen!

Díjmentes részvételt biztosítunk minden hangnyomás versenyzőnknek!
Előregisztráció a versenyre: [email protected]


További infók:

https://www.dld.hu/
Válóczi István 06-30-9-066-865
Stvorecz Viktor 06-30-2-652-523
[email protected]

 

Minőségi hang a cél...

Ha a hangminőség területén szeretnél megmérkőzni, akkor jelentkezz a Magyar SQ kupára az AMTS-en. A Magyar SQ Kupa egy autóhifi hangminőségverseny sorozat, melyen az autóban található hangreprodukciós berendezések hangzásának a legvalósághűbben kell megszólalnia, és egy képzeletbeli színpadi teret kell mutatnia.

Itt nem a hangerő a lényeg!

A bírák az autókat beszéd hangerőn hallgatják, itt kell a rendszernek a legtökéletesebben szólnia!

Versenyeink pénzdíjjal jutalmazottak, mely mértéke függ az adott versenyen regisztrált versenyzők számától.

Bővebb infó:
https://www.sqpa.hu/

Jelentkezés a versenyre:
https://www.sqpa.hu/1_7_Versenyre-nevez-s.html

Főszervezők:

Janó, tel.: +36 20 988 70 32
Danó, tel.: +36 20 358 76 36

E-mail: [email protected]