Túlmelegedés? Szivárgó olaj, vagy üzemanyag? Elektronikus hiba? Bármelyik elegendő okot biztosíthat egy autó kigyulladásához, melyre senki nincs igazán felkészülve. Megoldás pedig van, ráadásul nem csak hatékony, de rendkívül praktikus is!

A Proteng FM- 200 oltórendszer a gázzal működő tűzvédelmi rendszerek közzé tartozik, amely késleltetési idő nélkül egészségre ártalmatlan FM-200 oltógázzal árasztja el a tűzveszélybe került területet.

Az Proteng FM-200 oltórendszer minden olyan területen megoldást jelent, ahol nyílt láng keletkezhetteherautók, személygépkocsik nélkülözhetetlen tartozéka, hiszen az FM 200 oltógáz használata során semmilyen károsodást nem szenvednek.

A Proteng FM-200 előnyei közzé tartozik a kis helyigény, amely az egyéb alkalmazásban lévő rendszerekhez képest csak heted akkora.

A Proteng egyik legfontosabb tulajdonsága más, oltáshoz használatos gázokhoz szemben, hogy nemcsak a berendezésekben nem okoz kárt, de az oltáshoz használat koncentrációban az egészségre is ártalmatlan.
A Proteng rendszerrel az A, B, C  osztályú tüzek megfékezésére is alkalmas, de a telepítésnél pontosan meg kell határozni az optimális méretet.

  • Az oltás során nem lesznek koszosak vizesek a berendezések.
  • 1 másodperc alatt teljes gázkiáramlás, gyors megoldás.
  • Nem növeli az üvegházhatást.
  • Telepítése rendkívül egyszerűen elvégezhető.


Ugye, mennyire egyszerű? Ha érdekel ez a rendkívül hatékony megoldás, nincs más dolgod, mint felkeresni az AMTS-en a Proteng standját ahol hazánkban először tekintheted meg ezt a most debütáló, új terméket.

Sőt, még nyerhetsz is!

A Hungexpo "A" pavilonjának 94-es standjàn mutatkozik be a proteng önműködő tűzoltórendszer, mely megvédi a járművet a tűzkártól. Aki szeretne ilyen terméket és kitölti a a standon a Proteng adatlapját, sorsoláson vesz részt! A rendezvény mindhárom napján, délután 16 órakor kisorsolnak egy gépkocsiban használható készüléket, közel 100.000 Ft értékben!