A szlovák csapat már több éve egyike a legnagyobb külföldi kiállítóinknak, ami az autók számát és standjuk méretét illeti. Északi szomszédaink idén sem maradnak el a tőlük megszokott színvonaltól. Előreláthatóan, legalább 45 autót állítanak ki a Carstyling.hu Tuning Show keretein belül, melyek válogatásánál a sokféleség és a minőség volt a mérvadó.

Az Esseni leckére építve, kinti szervezőpartnerünk/társunk az autó és motorsport irányába is nyitott és standjukat egy Lotus Elise pályautó és verseny-gokart is díszíti majd. Nemcsak Michelisz Norbi rajongóknak jó hír, hogy tevékenységüket és a szlovák delegációt a SLOVAKIA RING versenypálya is segíti, aminek köszönhetően látogatóinknak lehetősége lesz a show keretein belül 20 db jegyet nyerni az idei Szlovákiai WTCC futamra, amely egy héttel a Magyar futam előtt kerül megrendezésre, Április 15 - 17. hétvégén.

A szlovák szervezők együttműködése a színvonalas versenypályával nem újdonság, hiszen 2013-ban fő támogatójukkal egy hatalmas box-utca stílusú standot hoztak hozzánk, méretes piros-fehér gumi fallal és csaknem harminc autóval.

Új fejezet rendezvényünkkel való kapcsolódásban az AMTS Slovakia nevű kezdeményezés, melyben egyéni autósokkal és motorsportban, tuningban és autós-médiában érdekelt cégekkel társultak, gépjármű/autós kultúrájuk fejlesztésének céljával. A hangysúly autós és tuning rendezvények színvonalának fejlesztésén, autós rendezvények látogatóinak biztonságán, kiállító autósok igényeinek biztosításán/ésszerű meghatározásán van. Nem utolsó sorban pedig a klub és közösségi élet látogatói szempontból vonzó világát elérhetőbbé tenni az érdeklődő közönség számára.

Azzal a filozófiával, hogy az átalakított és tuningolt autók világa nem csak a nagy autógyárak tuning termékeiről szól, mert bizony a felszín alatt egy vibráló és egész életformát képviselő univerzum alakulgat a háttérben. Szlovák kollégáink igyekezete, hogy több teret kapjon ez a világ a profi médiában. Aligha van olyan AMTS-t rendszeresen látogató rajongó aki ne ismerné a népszerű autós, motoros vagy tuning műhelyekről, esetleg klubbokról szóló sorozatok egyikét. Ismerjük el, van igazság abban, hogy hazánkban is létezik több társaság és műhely melyeken keresztül bemutatható lenne gondjaink, bajaink, de örömeink és sikereink története is. Az ötlet szerintünk egész egyszerűen példaértékű!

A showra érkező szlovák autók palletája úgy készült, hogy az AMTS látogatói megismerhessék / megízlelhesség a stílusokat és trendeket melyek népszerűek Szlovákiában és a sokszínűség elvét követve bemutasson annyit, ami egy ilyen méretű expozíció keretein belül lehetséges. Japán, amerikai, európai stílusban átépített autók – meglepetésként egy pár ikerpárt is ígérnek –, népszerű tuning autók különbözően átépített verzióit. Készülnek még Škoda sarokkal és a már megszokott csúcskategóriás tuning verdákkal a Hederik tuningtól és a TotalDip TuningBattle színeiben.

A szlovák stand egyben meghívásként érkezik hozzánk, hogy az érdeklődő autósokat és közönséget meghívja első szlovák társ-rendezvényünkre, amely Bardejov, magyarul Bártfa, középkori város mesébe illő fő terén kerül megrendezésre Augusztus hó első hétvégéjén. További infók hamarosan!

Részünkről kíváncsian várjuk az AMTS Slovakia színeiben érkező autókat - nézd meg őket élőben is, 16 ország épített csodái mellett március 18-20. között a Hungexpón, a szezonnyitó Nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show-n!