Hazánk erősportjának - talán ma már legismertebb - képviselőjével, Sinka "Popey" Zsolttal is találkozhatsz az idei Autó, Motor és Tuning Show-n. Sőt, azt is megnézheted élőben, ahogyan puszta kézzel visszatart többek között egy több száz lóerős Drift versenyautót!

Zsolt népszerűségét és fokozatosan nemzetközivé váló ismertségét annak a világrekord-kísérletének köszönheti, amely bejárta a világhálót és számos hazai és külföldi médium beszámolt róla. 2014 júniusában a fogával húzott el egy Airbus A320 típusú repülőgépet Budapesten a reptér 1 termináljának betonján. A világon egyedülálló teljesítményét több nemzetközi szervezet is világrekord címmel ismerte el!

Zsolt hivatalosan is jegyzőkönyvezett rekordjainak száma már a harmincat is meghaladja. Folyamatosan a kimagasló teljesítmény lehetőségét keresi, gyakran a lehetetlent sem ismerő módon. Olyan rekordok megvalósítását tűzte ki célul, amelyek a fizika törvényeit meghazudtolva születnek meg.

Eddigi teljesítményét tekintve 100%-os eredménnyel büszkélkedhet, lassan egy évtizedre nyúlik vissza a Magyar Rekord Egyesület által diplomákkal is elismert rekordjainak sorozata.

A lefogandó autó sem kutya: RWD Golf III, 4.6 liter!

Airbust-t ugyan nem tudunk prezentálni a Hungexpóra, Zsolt hihetetlen erejéről azonban enélkül is méltó tanúbizonyságot tehet mindenki, aki kilátogat a jubileumi Autó, Motor és Tuning Show-ra. A Gymkhana Arénában szombaton egy több száz lóerős drift versenyautót, vasárnap pedig egyszerre két versenymotort fog majd vissza puszta kézzel a nagyközönség előtt!

Sinka Zsolt egyúttal az AMTS kiemelt vendége lesz, "A" pavilonban lévő standján bárki személyesen találkozhat vele a rendezvény mindhárom napja alatt, március 20-22. között a Hungexpón!