Mint tudjuk, a jubileumi Autó, Motor és Tuning Show-ra összesen 15 ország átépített autóit várják a szervezők. A színes és népes felhozatalban idén ismét találkozhatunk a belga V.A.G. United csapatával, akik kizárólag új építésekkel érkeznek a rendezvényre!

A felhozatalt egy hét autóból álló belga-holland különítmény képviseli majd, mely csaknem 1,500 km-ről érkezik hazánkba a rendezvény kedvéért. A csapat nem is akármilyen gépeket hoz Magyarországra, az extrém, clean és cult stílusban épült autók mellett biztosan senki nem fog szó nélkül elmenni! Íme egy kis ízelítő:

A dolog érdekessége továbbá, hogy 2014 óta a a csapat saját rendezvényt is szervez odakint, melyre nem titkolt szándékuk a magyar szcénából is meghívott VIP vendégeket és autókat toborozni. A Kortjik Expón megrendezésre kerülő VAG United Indoor Show-ra július 11-12-én kerül sor, ahogy pedig neve is mutatja, szigorúan VW-konszern gépjárműveket várnak a felhozatalba. 

Még további érdekesség, hogy a srácokkal együtt a neves belga GR8 Street Performance Magazin is hazánkba látogat, mely az egyik legszebb formátumú és legigényesebb tuning kiadvány Európában. Az AMTS-ről 2013-hoz hasonlóan 8 oldalon számolnak majd be, továbbá standjukon a korábbi példányok is megvásárolhatók lesznek - VAG United-es relikviákkal egyetemben. Keresd őket az "A" pavilon 20. standján, a színpad mellett!

Mindez pedig csak egy kis ízelítő idei, igencsak erős nemzetközi felhozatalunkból, melybe összesen 15 országból várunk autókat, szerte Európából! További előzetesekért figyeld híreinket, és nézd meg őket élőben, március 20. és 22 között a Hungexpón!