AMTS OKtuning BMW E46 318i Turbo

Tegnap kitoltuk a gépeket az AMTS-re, az OKtuning.hu standra, nagy placc építésre senki ne gondoljon, a klubos srácok ultrafull energiáival megépített nagyontetsziknekemis diorámáit túl nem szárnyalhatom egy tekercs cellux-szal :) Ellenben az autók finomak, a fényt meg kapom a szemben lévő Infiniti gyári standról, mögöttünk meg német wágenek, jó hát a hely! 

És mint mondtam az autóink is megállnak a helyükön. Attila elhozta a kötelező fellépő fehér BMW E46-osát, tegnap reggel tolta át frissen a vizsgán, tett rá új kerekeket. Így azért kicsit frissebbet mutat a jármű, de szép önmagában is, 318i, erre mondanátok, hogy" héhóóó, minek állítod ki te gyerek?". Na azért mert a kis négyhengeres lélegezteti ám a turbó, így a jármű sokkal komolyabbnak ható eszközöket odaver, ha a sofőrje úgy akarja. Bent is szép ám az autó, full kárpitozás, és Ati szívesen variál a fényekkel, így nagyon klassz és kultúr a belső világítás, és a kinti díszek.

AMTS BMW E21 Hartge

Új résztvevő barátom E21-ese. Ezt az épített gépet az Autó-Motor újság tuningrovatába zenésítettem meg, nem is tudom itt miért nincs fent, na majd pótolom, de fent van az AM honlapján. A lényeg 28-as motor ketyeg benne, befecskendezéssel, szinterkuplung, fordított Getrag váltó, Z1 kerekek, full bőr még a csomagtartó is, Miki mint ősi BMW-imádó odatette magát az amerikai lökösökkel megáldott paripa összerakásakor.

BMW E21 oktuning stand AMTS

Kiemelném a szerepemet a kocsival kapcsolatban, ugyanis rendelkeztem E21 eredeti prosival, abból nézték ki az ülések varrásmintáit - majd el is boltoltuk az irodalmat, egy 1976-os Automobil Revue lett az ellenértéke.

BMW M3 OKtuning

A harmadik gép Zoli BMW M3-asa, ami többet változott volna tavaly óta, ha minden időben megjön. Fólia került a gépre mióta láttam, meg OZ Ultraleggera volt a projekt, de nem érkezett meg. Y2000 Tamás azt mondta, ha ma megjön, akár az AMTS-es felcsavarozzák, mutasson jobban a gép - úgyse boltoltam szőnyeget, nincs mit tönkretenni az emelővel. Zoli nagyon fűzött, hogy hozná a hostess barátnőit, mint tavaly, ugye testfestés meg minden, de nem tudtam kívánjátok-e a dolgot, ha nagyon igen akkor kommenteljetek rá a cikkre, betűzök ide egy képet ki volt a tavalyi görlice. 

AMTS OKtuning lány

Helyileg az A-pavilon közepén vagyunk, szemben az Infiniti standdal, áramoljatok arra is. (Lemondásunk is volt, nem jött ki a Cseke Zoli féle VW Golf III Convertible, meg Papesz ötös cápája nem készült el, kívülről patent, de belül ki van pucolva, 1 ülés és kormány az állapota).

 

SZÓVAL LEGYEN LÁNY, VAGY NE LEGYEN LÁNY??? VÁLASSZATOK!

OKtuning AMTS hosztesz lány