Látható előnyök mindenkinek. Akár 130 százalékkal több, akár 20 százalékkal fehérebb fény, és akár 40 méterrel hosszabb fénynyaláb, mint a szokásos halogén lámpáknál. Az új Night Breaker Laser család innovatív jellemzői közül kiemelkedik a különösen nagy fényhasznosítás (kép: Osram)

Az OSRAM az idei Automechanika kiállításon számos új, a pótalkatrészek piacára szánt terméket mutatott be, többek között az átlagosnál jelentősen nagyobb teljesítményű és hosszabb élettartamú halogén izzóját, a Night Breaker Laser-t. "Az új termékek kiemelik az autólámpa gyártók közötti úttörő szerepünket, és megmutatják, hogy egyaránt élen járunk a pótalkatrészek piacán, és a hagyományos technológiákban" - mondta Terje Noevig, az OSRAM Automotive Aftermarket üzletág vezetője.

A modern izzók által teremtett jobb látási viszonyok jelentősen növelik a közlekedésbiztonságot is, különösen nagyobb sebességnél, valamint kedvezőtlen látási- és útviszonyoknál. Az OSRAM újgenerációs izzója akár 40 méterrel hosszabb fénycsóvát ad, aminek köszönhetően a járművezető messzebbre lát, és hamarabb észlelheti a felmerülő akadályokat.

Látható előnyök mindenkinek: a Night Breaker Laser

Az új fejlesztésű halogén izzók az átlagoshoz képest még jobb teljesítménnyel és hosszabb élettartammal bírnak. Az innovatív design és a legmodernebb technológia kombinációjának köszönhetően a Night Breaker Laser lámpák különösen nagy fénykibocsátásukkal bővítik az OSRAM nagy teljesítményű halogén lámpáinak választékát.  A gyártás során a lézeres abláció néven ismert folyamat révén egy rendkívül pontos ablakot alakítanak ki a lámpa fénysugarának. A precíz elhelyezés és a magas minőségű xenon töltés maximális fénykibocsátást biztosít. A hagyományos halogén lámpákkal összehasonlítva a Night Breaker Laser 130 százalékkal több fényt ad, amely akár 20 százalékkal fehérebb. Az akár 40 méterrel hosszabb fénykéve még tökéletesebb láthatóságot teremt az úton.

Az új megoldás adta lehetőségek különösen érzékelhetőek az autó előtti, mindennél fontosabb 75-100 m-es tartományban. Különösen a fénykéve közepe fényes és erőteljes. Az akadályok és veszélyek felismerése könnyebben és hamarabb megtörténhet.

Mivel váratlan helyzetben az egyik legmeghatározóbb tényező a sofőr reakcióideje, ezért különösen nagy előny az akár 40 méterrel több látótávolságot biztosító izzó. A Night Breaker Laser ezen tulajdonságával közvetlen és közvetett módon szolgálja a közlekedésbiztonságot: ahogy a sofőr messzebbre lát, úgy az ő járművét is előbb észlelik.

Láthatóság a boltokban: a Night Breaker Laser megjelenése, csomagolása

Az ezüst kupak és a gravírozott NIGHT BREAKER felirat hozzájárul az új lámpák egyedi dizájnjához. Mint a nagy teljesítményű sorozat, minden terméke, a Night Breaker Laser is piros csomagolásban kapható a kiskereskedelmi egységekben, hogy a vevők könnyen megtalálják a különböző, számukra megfelelő OSRAM terméket.

Ha pedig weben vásárolsz, a korrekt ügyintézés és a mindig remek akciós árak tekintetében bizalommal ajánljuk a márka legnagyobb hazai e-kereskedőjét, a Lumenetet.

További információ:
https://autolampa-jatek.hu/night-breaker/