Az Alcar már készül a télre és most meg is nézheted, hogyan. A www.sr3-saltlab.com címen egy speciális laboratóriumba invitálják az autósokat, ahol a könnyűfém felniket a legszélsőségesebb téli körülmények közötti használatra tesztelik. Nem mindennapi módon szerezheted tehát be a legfontosabb infókat!

Nedvesség, hideg és só. Az összecsapás új szintre lépett!

Nehéz megszabadulni az általánosan elfogadott mantrától, miszerint a könnyűfém keréktárcsákat nem szabad hóban és jégben használni. Éppen ezért, az ALCAR ismét beüzemelte a tesztlabor szolgáltatásait, ezúttal még durvábbá téve a körülményeket.

Legyen szó egy 120 kg-os hóágyúról, közúti sószóróról, vagy egy 20 kg-os jégtömbről - vajon az alufelni ellenáll a kemény teszteknek? A Saltlab online információs kampánya humoros módon cáfolja meg a régebbi, téves berögződéseket. Tekintsd meg és tapasztald meg magad, hogy az ALCAR könnyűfém keréktárcsáknak az útra szórt só már réges-régen csak a tavalyi hó: a "felni-erősítő" kúrájuk védelme megtörhetetlen. Az ALCAR márkái között pedig minden autótulajdonos megtalálja a számára legmegfelelőbb felnit, különösen a hideg évszakra.

Látogass el a könnyűfém felnik tesztek magasiskolájába: www.sr3-saltlab.com

Hogy még izgalmasabb legyen a dolog:

Bónuszként, egy kis szerencsével minden Saltlab-látogató esélyt kapnak rá az általa legjobban preferált Alcar felniszett megnyerésére is, hogy a saját garnitúráján tesztelhesse az SR3-bevonatot. Légy szakértő, és válaszolj egy "tudományos" kérdésre - mindössze egy rövidke tanulmány átbújására van szükséged hozzá, ez esetben az sr3-saltlab.com-on.

Hajrá! szemcsó