Jaguar F-TYpe

A Startech a Jaguar F-Type kupét építette át. A demóautó igen látványos, a fehér szín kiemeli a vonalakat és jó kontrasztos az utólag felszerelt fekete karbon alkatrészekkel. A lökhárító aljára teljes szélességben koptatót, a küszöbökra "wingletet", a hátsó lökhárító aljára diffúzort szereltek. Szintén karbonból készültek a géptető szellőzői, az első sárvédő kopoltyúinak a betétei valamint a külső visszapillantótükrök burkolata is. A gyártó információi szerint a légterelő idomok csökkentik a nagy sebességnél az autó karosszériájára ható aerodinamikai felhajtóerőt.

Jaguar F-Type

Érdekes részlet, hogy a hátsó ledes ködlámpát az F1 autók mintájára helyezték el a diffúzor közepén. A megjelenés fontos része a felszerelt 21 colos felnikészlet, amelyekből elölre 9 col, hátra 10,5 col széleseket szereltek fel. A gumiméret 255/30 ZR 21 illetve 305/25 ZR 21.
Az autó utastere sem mindennapi. Lényegében kiszerelték a teljes belső berendezést és újraformálták. Legalábbis ami a bevonatokat és a színeket illeti. A munkához a legfinomabb nappa-bőrt, tükörpolírozott zongoralakk felületet és valódi karbon dekorelemeket használtak, színekből pedig sötétszürkét, feketét és pirosat. A bőrbehúzáshoz vörös cérnával varrtak és spéci varrásmintákat alkalmaztak a nagy felületeken, mint az ülőfelület, vagy az ajtópanel. De nem csak ott, a piros bőr szőnyegezésnél a kardánalagútnál hasonló mintázatot láthatunk. Nagyon egyedi lett a belső, és színben is minden passzol mert a tetőoszlopok belső burkolatától, a tetőkárpiton át a kormányig mindent újrahúztak. 

Teljes bőrkárpitozás