Több forrás is a legszebb csomagként emlegeti a Revozport alkotását a Lamborghini legfiatalabb modelljét, a Huracán illetően. Lehet benne valami, de a lényege azért bőven több, mint a sima optika.

Huracán-szépészetet illetően a mezőny nem túl népes, de azért nem is gyenge: a legkomolyabb befutó talán a mai trendeket jól tükröző Liberty Walk-féle kiadás, de ott van még a Mansory szörnye, vagy éppen a Vorsteiner pakettje. Köztük valóban joggal foglal helyet ez a szolidnak mondható karboncsomag, aminél több külcsín talán nem is indokolt erre a modellre.

Stílusban szinte ugyanazt hozzák, amit a LaMotta névre keresztelt Aventador tuningjuknál láthattunk: több kis szárnyacskával operáló légterelőzés, ami első ránézésre talán furcsa, de legalább úgy is tűnik, mint aminek van értelme (és tényleg van).

A Revozport megjelenésében ízléses, elektronikusan szabályozható diffúzort, légterelőkkel felszerelt első toldatot, valamint hasonló elgondolású küszöbökkel látta el a Huracánt. Aki mindennél tovább menne, az a csomagtértetőt, a sárvédőíveket, valamint akár az ajtókat is karbonra cserélheti (utóbbiakat a kabrió esetén karbon X-merevítőkkel kiegészítve), de méretes GT szárny is megtalálható a kínálatban. A teljes csomaggal cirka 100 Kg spórolható meg az autó tömegén, ami menetteljesítmény szempontjából is kellemes mellékhatásokkal jár az 5.2 literes V10-es mellé.

De persze e téren sem maradt a gyári állapot: a cég saját, szuper könnyű, F1-technológiás inconel kipufogórendszerével szerelte fel a gépet, a vezérlés módosításával pedig - 90 plusz egységgel - egészen 700 lóerőig húzták fel a teljesítményt.

A szettnek egyébként neve is van: Razmig.