Hazánk, és a nagyvilág tuning újdonságai, autós hírei és eseményei.

Az UNIX-AMTS is csatlakozik a Down-szindróma világnapjának eseményeihez

A közelgő rendezvény szombati napján szervezőként is csatlakozunk a Down-szindróma világnapi eseményekhez, hiszen Down-szindrómával élő gyermekeket és apukájukat látja vendégül az UNIX-AMTS 2024.

UNIX-AMTS 2024 - felkészültél?!

Idén újra a megszokott, kora tavaszi időpontban, március 22-24. között nyitja meg kapuit a legnagyobb hazai autós és motoros show, az UNIX-AMTS. A méltán népszerű rendezvény történetének eddigi legnagyobb, rekordméretű showjával, ultra erős felhozatallal és rengeteg új programmal tér vissza a Hungexpo falai közé - és persze azon is túlra.

SEMA Show-ról az UNIX-AMTS-re: bemutatkozik az Alkoto Concepts!

Tavaly, a SEMA Show-n töltött napok alatt rengeteg új ismerettségre tettünk szert. Olyan interjúk, képek, videók és barátságok születtek, amelyekre igazán büszkék lehetünk. Beleláttunk a kiállított autók legapróbb részleteibe, megtudtuk, hogy mennyivel másabb „odaát” az élet, mennyi lehetőségük van tunereknek/építőknek, és az is kiderült, hogy tulajdonképpen nincsenek határok, és bármit megépíthet az ember, akár otthon is.

CFMOTO az UNIX-AMTS 2024-en!

A CFMOTO világelső a terepjáró járművek és a kapcsolódó felszerelések gyártásában. A több mint három évtizedes iparági tapasztalattal a CFMOTO a szabadidő- és haszonjárművek egyik vezető nemzetközi gyártójává nőtte ki magát. Változatos termékkínálatunkban megtalálhatók ATV-k, UTV-k, motorkerékpárok, robogók, amelyek kiváló minőségükről, innovációjukról és megbízható teljesítményükről ismertek.

Rekord méretben: LEGO MOC Masters az UNIX-AMTS-en!

2021 és 2023 után újra LEGO gyári és LEGO MOC egyedi építések kiállítása kerül megrendezésre a MOC Masters lelkes Csapata jóvoltából az ország legnagyobb autós rendezvényén, az UNIX-AMTS 2024-en!

A JP Performance először Magyarországon!

A Toyo Tires hazai importőre, az Abroncs Kereskedőház idén is komoly nemzetközi felhozatallal készül az AMTS látogatói számára! Tavaly a Hoonitron óriásit szólt, de most sem lehet majd oka panaszra senkinek, hiszen Európa egyik legismertebb autós arca, Jean Pierre Kraemer, azaz a JP Performance feje egyik autója is kint lesz az idei UNIX-AMTS-en!

A Budapest-Bamako magyar hősei az UNIX-AMTS-en!

Autós körökben bizonyára igen kevesen lehetnek, akik ne hallottak volna az idei Budapest-Bamako rali két magyar versenyzőjéről, Horváth Mátyásról, valamint Kovács Leventéről, akiket egy szerencsétlen technikai malőr kovácsolt össze végül csapattá - és akik az utóbbi évek egyik legjobb és legemberségesebb autós sztorijának főszereplői is egyben.

Custom Bike Contest az UNIX-AMTS 2024-en!

Ahogy Európa országait járjuk - főként észak és nyugat felé - azt látjuk, hogy virágzik az épített motorok világa, ami szorosan összekapcsolódik mind a custom kultúrával, mind pedig a motor kiállításokkal. Customok, hot rod-ok, gyári és épített, régi és új motorok együtt mutatkoznak egy-egy eseményen.

CARZONESHOP – Az autóápolás szakértője!

Magyarországon az autóápolás egyre nagyobb rajongó közönséget tudhat magáénak. Az utóbbi években számos márka termékei bizonyítottak már a hazai piacon, és ebben igen nagy szerepet játszott a carzoneshop.hu  autóápolási webáruház is.

European Tuning Showdown: játssz Te is a nagyok ligájában!

European Tuning Showdown (ETS): a fogalom, ami talán már egyetlen tuner számára sem ismeretlen. Kontinensünk legnagyobb respekttel bíró autós szépségversenyére, melyet idén már tizedik alkalommal rendeznek a Tuning World Bodensee egyedülálló programjaként, most az UNIX-AMTS-en keresztül is bejuthatsz!

Rupes - az Ön partnere a tökéletes fényezésben

Olaszország a divat, a gasztronómia és a tengerpartok földje, de nem csupán kulturális gazdagságáról ismert, hanem a világszínvonalú gyártók hazájaként is emlegetik. Köztük a Rupes szerszámgyárral, amely egy olyan vállalat, ami évtizedek óta áll az autófényezők és karosszérialakatosok szolgálatában, innovatív megoldásokkal és megbízható technológiákkal.

18 facsemetével ünnepli "nagykorúvá válását" és állatvédő elkötelezettségét az UNIX-AMTS szervezőcsapata

Idén "nagykorúvá" válik és továbbra is törekszik a fenntarthatóságra, a környezettudatosságra Európa egyik legnagyobb autós-motoros és tuning rendezvénye, a budapesti Hungexpón március 22-24 között 18. alkalommal megrendezett  UNIX-AMTS 2024.

Európa legdurvább tuning építése az UNIX-AMTS 2024-en!

Az AMTS szervezői minden évben igyekeznek olyan autókat kiállítani, ami a látogatókból csodálatot, elismerést vált ki. Ez nem egyszerű feladat, hiszen felgyorsult világunkban már egyre magasabb az ingerküszöb, és így néha még egy showcarral is nehéz felkelteni az érdeklődést.

Luxusautókhoz hasonló precizitással készítik fel a vevőknek álmaik Can-Am-jait

Közeleg a 2024-es, UNIX-AMTS Autó, Motor és Tuning Show, ahol Magyarországon először lesznek kiállítva a legendás Can-Am márka (www.brp.com) idei csúcsmodelljei, a Maverick Max és a Maverick R brutális teljesítményű, egy sportmotor menettulajdonságait egy luxusautó kényelmével egyesítő mérnöki csodái.    

A stabilitás kulcsa: minden a lengéscsillapítókról és jelentőségükről a biztonságos vezetés szempontjából

A lengéscsillapítók kulcsszerepet játszanak a vezetés biztonságában és kényelmében, mivel stabilan tartják a járművet az úton, és csökkentik az egyenetlen felületek okozta rezgéseket. Egy olyan országban, ahol az éghajlati viszonyok olyan változatosak, mint Magyarországon, a kemény téli fagyoktól a forró nyárig, a lengéscsillapítók megfelelő működése még fontosabbá válik a jármű feletti uralom megőrzése szempontjából.

Krisz rávette a sulit, hogy az egész osztály mehessen az UNIX-AMTS-re!

Gilyén Krisztián, vagy ahogy barátai szólíthák, Krisz, még csak 11 éves, de az autósport és az állatvédelem iránt érdeklődők számára már ismerősen csenghet a neve: fiatal kora ellenére már szimulátor kamion Európa bajnok, és német bajnok, de több dobogós helyet is szerzett már nemzetközi márkakupában, jelenleg pedig - Kiss Norbi csapattársaként -  párhuzamosan versenyez az idei virtuális Kamion EB-n egy MAN-el, és egy globális túraautó bajnokságban Toyota Supra-val.

Elkészült az UNIX-AMTS 2024 nyereményautója!

Idén tavasszal is egy szakavatott csapat által egyedivé varázsolt autót sorsolunk ki a látogatók között az AMTS zárónapján. A sokéves tradíció és a játék feltételei változatlanok, a fődíj pedig a show történetének eddigi legfiatalabb és legjobban felszerelt nyereményautója!

Európában elsőként az UNIX-AMTS-en: Can-Am Maverick RXRS DCT Smart Shox 2024

Mint minden évben, idén tavasszal is azokat a kiállítókat övezi a legnagyobb várakozás az UNIX-AMTS-en, akik olyan gépekkel érkeznek, amelyek a kiállítást megelőzően Magyarországon még nem voltak láthatóak. Ebből a szempontból, a hazai autó, motor és tuning rajongók mekkájában, március 22-24. között a budapesti Hungexpón az egyik meglepetés stand a Can-Am (brp.com) hazai importőre, a Jet Power Hungary Kft. lehet.

Nyerj egy Chip Foose által dedikált AMTS naptárt!

Még mindig nem szerezted be az idei Miss AMTS naptárad? Az AMTS prémium kiadványát most önállóan, vagy akár páros AMTS 2024 belépőjeggyel kombinálva akciós csomagban is megrendelheted, ráadásul még nyerhetsz is!

Szelfizz a Rykerrel és nyerj az AMTS-en!

Az UNIX AMTS-en és Magyarország legromantikusabb városában, Egerben zajlik majd a szülinapi akció

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 9174 találat 459 oldalon