Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Boxsterből Caymant - a svájci Z-Art exkluzív karosszéria kiegészítőket kínál az 1997-2004 évi 986-os Boxsterekhez. Az új karosszéria elemekkel, valamint a Zeintec keménytetővel éveket fiatalíthatunk régi Porschénkon - külalakra legalábbis.

A csomag új első lökhárítót, küszöbspoilereket, hátsó légterelőt és hátsó szoknyát tartalmaz. Az első elem felhelyezése után a Prosche leginkább a 2006-os modellévi verzióra hasonlít, a régebbi kiadás előről nézve csak a fényszórók formájában különbözik. Optikai csomagnak nem része, ám rendelhető karbonból készített motorháztető is. Az optikai csomag ára egyébként 3965 euró, mely nem tartalmazza az 1300 eurós felszerelési díjat, valamint különböző részek fényezését sem.

A Zeintec Suisse keménytető segítségével egyszerű mozdulatokkal coupésíthatjuk Boxsterünket. Az új elem a Zentop nevet viseli magán, és a Cayman vonalvezetését hordozza - az ára pedig 3980 euró, majdnem mint a teljes optikai csomag.

Természetesen minden elem a Tüv által ellenőrzött és ISO 9001 minőségi hitelesítéssel rendelkezik. Ennyi pénzért pedig ez el is várható.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!