A főleg prémiumkategóriás járgányok optikai tuningjával foglalkozó RevoZport a Lamborghini Huracán után a legújabb Honda Civic Type-R-hez készített karosszériacsomagot.

A hongkongi tunerek kétféle body-kitet kínálnak a legerősebb Civic-hez, melyek nagyobb légbeömlőkkel és oldalsó légterelő bajszokkal ellátott első lökhárítókat, az első sárvédőíven extra szellőzőket, küszöbtoldatokat, új, szögletes kipufogóvégeket és a RevoZport friss fejlesztésű aktív hátsó diffúzorát foglalja magában. Ez utóbbi egyébként a RevoZport Lamborghini Huracán-hoz készített alkatrészéhez hasonló, elektronikus szabályzású darab.

A két pakett a hátsó spoiler méretében különbözik egymástól: a vevő ugyanis rendelheti a Type-R-t szolid hásó légterelővel és agresszív, méretes hátsó szárnnyal egyaránt. Mindegyik karosszériaelem szénszálas műanyagból készült. A RevoZport egyébként egyedi, vörös karimájú, fehér fényezésű sokküllős Klassen felniket is kínál a Type-R-hez.

Az ázsiai műhely csak a karosszériához nyúlt hozzá, a kocsi orrában továbbra is a 300 lóerős és 400 Nm nyomatékkal rendelkező i-VTEC turbó blokk dolgozik, amely 270 km/h-s végsebességet és 5,7 másodperces százas sprintet tesz lehetővé.