Azt már korábban is láttuk, hogy az A5 Sportbacken remekül mutat, de az új Audi A4 Allroad sem panaszkodhat, ha egy garnitúra AEZ Crest Dark kerül a tengelyvégekre.

Stílusosan terepre - ez járhatott az ingolstadti mérnökök fejében, mikor 3.4 centiméterrel megemelték az A4-est. A robosztus lökhárítók és a masszív hűtőrács mellett a kasztni hozza a klasszikus vonalakat, egyedül a fényszórók és a kiszélesített sárvédők szolgálnak plusz látványelemként.

Odabent elegáns, egyúttal minden létező extrával megrakott utastér várja a prémium környezetben terepre is vágyókat. A kényelem mellett a teljesítményoldalra sem lehet panasz. Az Audi Drive Select rendszerének köszönhetően öt különböző vezetési mód választható, a csúcsot jelentő 3.0 TDI erőforrással pedig mindössze 5,5 másodperc alatt van 100-on a gép, jelentősnek nem mondható, 5,3 literes átlagfogyasztással.

Az A4 Allroad az a kombi, ami könnyedén megnyeri a SUV-ok szerelmeseinek szívét is. Alaphelyzetben kompakt és elegáns, akár városban, akár vidéki környezetben használva, de a megnyerő vizuális élményt lehet tovább is fokozni, mondjuk egy jó felni-kombinációval.

Erre az egyik legjobb választás az AEZ Crest Dark, ami vitathatatlanul a habot jelenti azon a bizonyos tortán. A maximálisan sportos megjelenést a klasszikus keresztküllős megoldás biztosítja, mely fegyverszürke kivitelben, polír peremmel kombinálva nem csak szupertrendi, de igazán karakteres opció is erre a modellre.

Így már biztosan semmi sem állhat a kalandok útjába!

AEZ Crest Dark – méretek és opciók:

  • Méretek: 7.5x17, 8x18, 8x19, 9x19, 8x20, 9x20 and 9x21 inch
  • Lyukosztás: 5-lyukas
  • kivitel: fegyverszürke / polír perem
  • Gyártás: öntött, egyrészes
  • Terhelés: maximum 770 kg
  • Garancia: 3 év
     

Az AEZ Crest Dark felnik hatóságilag elfogadott TüV-engedélyel (sőt, a felni H-engedéllyel is) bírnak, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhetők. Az AEZ felniket itthon az Alcar Hungária forgalmazza, nézz szét náluk, ha ebben a márkában gondolkozol!