A dortmundi karbon-specialista Carbonfiber Dynamics az idei Essen Motor Show-n mutatta be a BMW M4-hez készített karosszériacsomagját, amelyet a japán BMW-tuner, a 3DDesign tervezett.

A Carbonfiber Dynamics állítása szerint az első és a hátsó kötény fényezett elemeitől eltekintve a teljes bodykit karbonból készült. A pakett megnövelt légbeömlőkkel és átrajzolt koptatóval ellátott első lökőst, karbonkeretes 'veséket', szolid küszöbszélesítéseket, hátsó légterelő szárnyat valamint agresszív diffúzort tartalmaz. A szénszálas elemek remekül ellensúlyozzák az M4 'Austin Yellow' fantázianevű élénkságra fényezését.

A 3DDesign és a Carbonfiber Dynamics együttműködése csak a karosszéria módosításának megtervezésére és kivitelezésére szólt, a motorhoz nem nyúltak. Így az maradt a gyári 3.0 literes ikerturbós, soros hathengeres blokk, amely 425 lóerőt és 550 Nm nyomatékot teljesít, amelynek köszönhetően az M4 4,1 másodperc alatt képes 100 km/h-s sebességre gyorsulni.

A 3DDesign Európában a Carbonfiber Dynamics-on keresztül értékesíti az általa megtervezett tuningcsomagokat és legfőbb céljük, hogy növeljék a jelenlétüket a kontinensen. Kíváncsian várjuk a a következő BMW-módosításaikat!