Bár a Fairy Design Japánon kívül nem túl ismert tuningég, hazájában komoly nevet szerzett magának olyan luxusmárkák átalakításával, mint a Mercedes, a Porsche vagy a Maserati. Sőt, 'Feriék' nem is olyan régen együttműködtek a Liberty Walk-al a Gran Tourismo projekten, ahol jó hasznát vették a híres widebody császár tapasztalatának és tudásának.

A Liberty Walk átalakításai nagyon népszerűek manapság, de nem mindenki engedheti meg magának ezeket a felsőkategóriás, exotikus karosszériacsomagokat, a szélsőséges, versenypálya-ihlette Rocket Bunny-féle pakettek pedig sokaknak túlságosan nyersek és hivalkodóak.

A Fairy Design valószínűleg a valamivel szolidabb és kevésbé tehetős réteget próbálja megszólítani kifinomultabb kasztnikövérítéseivel.

A japánok CLA-hoz készített widebody csomagja tekintélyes első koptatót, légbeömlő-szegélyeket, küszöbtoldatokat, masszív hátsó diffúzort és légterelő szárnyat, szegecselt sárvédőív-szélesítéseket és megnövelt nyomtávot tartalmaz.

A Fairy Design 9 909 dollárt, azaz cikra 2,9 millió forintot kér az átalakításért, amennyiben a karosszériaelemek szénszálas műanyagból készülnek. Ennyit megér, nem? (A galériában még több remek képet találtok a kocsiról!)