Az Exclusive Motoring a Chevrolet Corvette C7 Stingray és a Jaguar XKR után most a 911 Carrera-hoz készített ízléses optikai csomagot.

A Porsche jelenleg keményen dolgozik a 991-generációs 911-es ráncfelvarrásán, de a legutóbbi hírek szerint egészen 2016-ig várnunk kell a frissített modell bemutatására. A Miamiban működő Exclusive Motoring szakemberei azonban nem ülnek ölbe tett kézzel a legújabb kivitelre várva, inkább a 911 Carrera aktuális modelljét vették célba.

A floridai tunerek vadonatúj első és hátsó lökhárítóval és a motorháztetőre erősített masszív légterelő-szárnnyal változtatták meg a sportautó megjelenését. Mindemellett a gyárilag metál-ezüst Carrera tetejét, valamint a motor egyes alkatrészeit fényes feketére fújták.

A legszembeötlőbb változást azonban a karosszéria színére rímelő karimával és élénkvörös küllőkkel szerelt, fekete szegecsekkel díszített COR felnik jelentik. A görgők elöl 21, hátul pedig 22 colosak, a slussz poént pedig a sárgára fújt féknyergek jelentik - feltűnő kombináció, az egyszer biztos.