Nem fogadtunk volna rá, hogy ezt valaha le fogjuk írni, de a túlzásba vitt optikáiról messze földön híres Mansory büszkélkedhet az eddig gyártott legszebb optikával a Tesla Model S-hez - legalábbis szerintünk.

A minden mozzanatában szolid eleganciát sugárzó elektromos autóhoz a cég svájci divíziója készítette ezt a remek kis szeretetcsomagot. Ők az a részleg, aki korábban a Rinspeed néven futó Porsche-átalakításokat is végezték, talán ez is közrejátszhatott az ezúttal teljesen eltalált végeredményben.

A szett lényege az aerodinamikai csomag, mely LED fényszórókkal ellátott első, diffúzoros hátsó lökhárítókban, küszöbökben, valamint egy szolid hátsó légterelőben merül ki. A bodykit minden része öntőformában készített karbon elemet takar, melyek gyorsulás, fékezés és fogyasztás terén is érezhető különbséget garantálnak a gyárinál kisebb tömegükből adódóan.

Felnik terén 10x22 colos, M10 kódnévre hallgató garnitúra került fel, melyre  a gumisoknál nem túl gyakori kérésként elhangzó, 295/25R22-es abroncsokat ajánlanak a legszebb fitmenthez.

Odabent sportkormány, alumínium pedálszett és logózott küszöblécek jelentik az extrát, a demópéldány kárpitjait pedig ütős neonzöld dekorcsíkokkal dobták fel az éleken.