Szemet gyönyörködtető, stílusos, és vagány: ez mind a DOTZ SP5 Black Edition. Mindezen állításokat - és egy kicsit többet is - ezúttal egy hófehér Golf VII GTI segítségével bizonyítjuk, amely ugyanúgy ötvözi a mindennapi használatot és a sportosságot, mint maga az SP5.

A DOTZ SP5 Black Edition exkluzív, háromdimenziós mintázata tökéletesen passzol az izmos wolfsburgi modellhez, annak 245 óerős turbós négyhengereséhez, egyedi hátsó spoilereihez, na és persze a sport kipufogórendszer érces hangjához is. A technikás, fekete felnik remek kontrasztot biztosítanak az autó fehér fényezéséhez, különösen az első kötényen található légbeömlők mögött.

Hogyan mutatna a Dotz SP5 Black Edition a Te audódon?

Tudod, hogy milyen méretetű felnik és gumiabroncsok illeszkednének az autódra a legjobban? Ismerd meg a DOTZ Konfigurátorát, ahol 3D-ben és nagy felbontásban nézheted meg a kereket a saját gépeden is. Töltsd le az ingyenes DOTZ alkalmazását iOS, vagy Android rendszerű okostelefonodra és pakold fel a Neked tetsző konfigurációt!

Tuningolnál még egy kicsit?

Nézd meg a vadonatúj ALCAR Playground alkalmazást is, ahol korlátlanul élheted ki a kreativitásod. A DOTZ felnik és az ALCAR csoport márkái mellett számos lehetőséget találsz bodykitek, spoilerek és fóliák világából is, hogy megtervezhesd saját álomautódat.

Méretek és adatok: Dotz SP5 Black Edition

  • Méretek: 8,0x18", 8,5x19", 9,5x19", 8,5x20", 9,5x20"
  • Kivitel: fekete matt
  • Gyártás: öntött, egyrészes, 5 lyukas
  • Terhelés: 735 kg-ig
  • TPMS: 100% TPMS-FIT
  • VTE: különböző autómodellekhez
     

A DOTZ SP5 minden autókra is tökéletes választás. A felni nem csak TüV-engedéllyel, hanem a hazánkban a hatóságilag extra körök nélkül forgalmiba íratható H-engedéllyel is bír, így itthon is legálisan forgalomba helyezhető. A DOTZ márkát Magyarországon az Alcar Hungária forgalmazza, ha tetszik az SP5, itt találsz róla több infót. Sőt, akár fel is próbálhatod az autódra a 3D konfigurátor segítségével!

Forrás: Dotz Mag