A BMW tuningra szakosodott Noelle Motors komoly erőkúrának vetette alá az M6-os lenyitható tetős változatát. Az Alpina korábbi motorfejlesztési vezetője, Karl-Otto Noelle által létrehozott műhely 766 lóerőt préselt ki a bajor luxuskabrióból.

Az M6 Convertible 4.4 literes ikerturbós V8-as erőforrása alapesetben 575 lóerőt és 680 Nm nyomatékot képes az útra szabadítani, de a Noelle Motors Stage 3 teljesítménycsomagjának beépítése után ez a kraft 766 lóerőre és 882 Nm-re ugrik.

A pakett a motorvezérlés áthangolásán túl új leömlőket és szabad áramlású sportkatalizátort tartalmaz. A kocsi szoftverének megpiszkálásakor a német tunerek kilőtték a sebességkorlátozást, így az M6 Cabrio 345 km/h-s végsebességre lett képes.

A Stage 3 csomag sportkatlizátora nem felel meg a németországi környezetvédelmi előírásoknak, így csak exportra szánt modellekbe szerelik be, ugyanakkor a 700 lóerős teljesítményű Stage 1 és Stage 2 pakett nem illegális, így büntetés nélkül beszerelhető a germánoknál használatos modellekbe is.

A Noelle Motors a motortuningon kívül sportkipufogót, állítható sportfutóművet és különböző alufelni-sportabroncs kombinációkat is kínál a BMW M6 Cabrio-hoz.