A G-Power töretlenül hozza a világ legextrémebb építéseinek járó titulust BMW-fronton. Egyik legfrissebb projektjük - a G6M V10 Hurricane CS Ultimate névre hallgató BMW M6-os - nem kevesebb, mint 1.001 lóerőt teljesít!

A hatalmas motorerő mellé 900-as nyomaték párosul, így a mérvadó adatok tekintetében csaknem sikerült megduplázni a gyári 505 lóerő / 620 Nm-es párost. Mindez természetesen a menetteljesítményre is jótékony hatással bírt: a 100 km/órás sprintet 4,3, a 200-ast 9,0, a 300-ast pedig 21,5 másodperc alatt tudja le, végsebessége pedig több, mint 370 km/óra!

Az ötliteres V10-es felpaprikázása főként a SK III RR ikerkompresszor rendszernek köszönhető, melyhez nagy teljesítményű légszűrő és légbevezető rendszer, víz- és olajhűtő, titánium kipufogórendszer, valamint a módosításokhoz hangolt vezérlés dukál.

Az úton maradásról egyedi gyártású állítható futómű, valamint 400 mm-es hűtött tárcsákkal szerelt fékrendszer gondoskodik. A külcsínt komplett karbon widebody szett dobja fel, 21 colos felnik társaságában, az utasteret pedig sportülésekkel, egyedi karbon-bőr kárpitokkal és Alcantarával sportosították.

A G-Power már a korábbi M6-osból is igen kellemes adatokat hozott ki, igaz az akkori 710 lóerő csupán egy chiptuning és kipufogó kombó eredménye volt.