Brabus hibrid

A Brabus a Mercedes S500 Plug-in hybrid modellt sem hagyta tuning nélkül. 51 lóerővel izmosította a hajtáslánc V6-os oldalát, a tuning plusz 70 Nm nyomatékot is hozott. Így a feltöltött háromliteres benzines teljesítménye 328-ról 379 lóerőre nőtt, a nyomaték 550 Nm.

Brabus hibrid tuning

A növekményt nagyobb töltőnyomással, átírt motorvezérléssel és teljes sportkipufogórendszer felszerelésével érték el. A hibrid luxusautó rendszerteljesítménye ezáltal 493 lóerő, az össznyomatéka 890 Nm. Képességei által bőven a legdinamikusabb hibridek klubját gazdagítja a Merci, állóról 100 km/h-ra 4,9 másodperc alatt gyorsul, a végsebessége korlátozással 250 km/h.

Brabus hibrid s klasse

A gyorsított hibrid ugyanazokat a díszeket megkaphatja mint a csak belsőégésű motorral hajtott társai: új első lökös légbeömlőkkel, küszöbök, hátsó toldat egyaránt a rendelkezésre állnak. kerekekből maximum 22 colos lehet a kocsi sajátja. Ezekre elölre 255/30 ZR 22, hátra 295/25 ZR 22 méretű gumikat szerelnek. A jó felni ültetéssel dögös, ezt is kiszolgálják, a légrugós rendszer vezérlésébe nyúlva 15 mm-rel engedik közelebb az úthoz a kasznit. Az utastérbe teljes bőrkárpitozás, alumínium pedálok, fa- vagy karbon betétek valamint az ?iBusiness? nevű multimedia rendszer is kérhető.

Brabis iBusiness