Ezúttal sem csak az European Tuning Showdown-ra kijutott - és a TOP16-ba már biztosan bejutott - két hazai tunernek szurkolhatunk ezen a hétvégén, hanem a Miss Tuning szépségverseny magyar indulójának, Burján Ivettnek is!

Mint ismeretes, a Miss AMTS és a német szépségverseny együttműködése a budapesti Miss Tuning naptárfotózással indult a Tuning World Bodensee szervezőivel, mely során végre hazánk is lehetőséget kapott, hogy a világszerte ismert kiadvány háttértörténeteként választott ország legyen. A közös munka eredménye egy igazán színvonalas naptár, valamint remek barátság lett: a német szervezőcsapat azóta az aktuális szépségkirálynővel együtt az Autó, Motor és Tuning Show kiemelt vendége minden évben, a Miss AMTS győztesének fődíja pedig egyenes út a Miss Tuning húsz finalistája közé.

a Miss Tuning 2016 finalistái - idén 13-en (forrás: Miss Tuning)

Idei királynőnk, Burján Ivett így velünk utazott Bodensee-re és a mezőnyt látva most is bármiféle szerénytelenség nélkül kijelenthetjük, hogy megint mi hoztuk a legjobb csajt a versenyre. Hozzá kell tenni, a kivétel nélkül német-osztrák lányokból álló mezőny most jelentősen minőségibb lányokból áll, mint a tavalyi. A másik oldalról viszont Ivett, egyetlen külföldi versenyzőként ezúttal nincs annyira magára hagyva, mint két éve Kitty, vagy tavaly Eszter. A szervezők jobban rágyúrtak a nemzetköziségre, továbbá a versenytársak nagyságrendekkel jobb fejek és Ivett beszámolója szerint meglepően segítőkészek is. A teljes mezőnyt hivatalosan itt lehet megtekinteni, bár igen botrányos minőségben.

A lányok egyébként teljes ellátást kapnak a verseny négy napja alatt, a szervezők pedig folyamatosan gondoskodnak róla, hogy ne unatkozzanak. A rendezvényen - a színpadi megjelenésen túl - számos fotózás és program várja őket, akár egészen az estébe nyúlóan is. Mára például egy reklámfilm leforgatása volt a feladat: Ivettet az ARS24 standján vették fel egy rövid termékajánló erejéig, ráadásul német nyelven, amit dícséretesen teljesített is. 

Ivett a Miss Tuning overálljában, amit partnerünk, a MissQ készített a németeknek is 

Természetesen nagyon szurkolunk hazánl lányának és reméljük, hogy hírből sem ismétlődik meg a tavalyi botrányos eset. Bár tény, hogy idekint nem feltétlenül a mi ideáljaink a nyerők, Ivettet láthatóan nagyon kedveli a közönség és a szervezőség is - meglátjuk, hogyan alakul.

A tét idén sem kicsi: Miss Tuning-ra - aki gyakorlatilag a német show nagykövete lesz egy teljes szezonra - egész évben számos érdekes program és fotózás, egy éven keresztül használható vadonatúj Nissan Juke, valamint egy egzotikus út vár Dubaiba, ahol a 2017-es naptárt fotózzák.

Galériánkban főként a színpadi szereplésről találtok képeket, amint pedig ideje engedi, Ivettet is elkapjuk egy röpke interjúra. Holnap déltől pedig lehet szorítani, hiszen a finálé akkor indul, ahol természetesen mi is ott leszünk!

Kép forrása: Miss Tuning facebook