Idén immáron hetedik alkalommal zajlott le a Szeged tavaszi tuning találkozója, a Raceland Kupa, melyre szokás szerint a Szeged Plaza területén került sor.

Az időjárásra nem lehetett panasz, bár még csak április vége volt, az idei első nyári meleget prezentáló napra érkezhettek a tunerek a jól ismert parkolóba, nem kellett a mélygarázsba menekülni, ahogyan tavaly.

Az autók egy része most is bevásárlóközpont folyosóin parkolt, itt találkozhattunk a DF Tuninggal, valamint a North Side Tuning Show-t szervező szerb tunerek csapatával, valamint néhány román autóval Stance Spice teamből. Volt továbbá színpad, ahol számos műsorszámra és koncertre is sor került.

A felhozatal meglehetősen vegyesnek bizonyult, voltak ugyan szép autók, de kicsit olyan érzésünk volt, mintha jópáran összetévesztették volna a tuning találkozó területét a látogatói parkolóval.

A kinti programok közt motoros streetfighter show-ra, valamint autó szépségversenyre került sor, az egész napos talpalávalót pedig a Happy DJ's Team szolgáltatta. 

A szépségversenyre a nevezés 500 Forint volt, mellyel nagy értékű ajándékcsomagok, valamint igazán kreatív kupák találtak gazdára. A legmesszebbről érkező résztvevőnek pedig egy 10.000 Forintos üzemanyag utalvány lett a nyereménye.

További részletek a galériában!