Az év egyik legszínvonalasabb autófelhozatalával rendelkező tuning rendezvényének készült az Ultra's Show, melynek a Polgár melletti, festői szépségű M3 Archeo Park adott otthont.

A találkozót jegyző Aterimotorsport csapata nem bízta a véletlenre a résztvevők megválogatását. Az esemény szigorúan meghívásos alapon gyűjtötte össze kis hazánk legkomolyabb négykerekűit, hogy egy kellemes napot tölthessenek el a fotózásra is remekül alkalmas környezetben.

Sokan emlegették az új StanceFest-ként a kezdeményezést, mely két éves gyakorlatát nem folytatva idén sajnos elmaradt. Nem kevés autóépítő van pedig idehaza, akik a rengeteg különféle tuningbuli helyett csak erre az egy összejövetelre összpontosított.

Hiánypótlónak (is) remek ötlet volt az Ultra's, mindezt a pocsék idő ellenére megjelent gépek minősége és mennyisége is megmutatta. Ugyanakkor, az esős nap sajnos valamennyire rá is nyomta a bélyegét a találkozóra, hiszen ilyen körülmények között meglehetősen hamar, már délután 3 felé elkezdtek hazaszállingózni az emberek.

Aki viszont ott volt, garantáltan nem bánta meg, a visszajelzések alapján már most sokan az idei év no.1. találkozójaként emlegetik szeptember 5-ét. Reméljük, hogy jövőre lesz folytatás - a képek alapján Ultra volt! kacsint

A remek GoPro-s képekért és az infókért pedig nagy köszönet illeti Berczi Patrik cartársunkat.