2013 után, immáron második alkalommal került megrendezésre a
RealXtreme AUTOFESZT SHOW a Borsod megyei Muhi tó partján.

A kilátogató autósokat délelőtt 11-re várták, kisebb csúszással dél körül sikerült bevonulni a homokos tópartra. Ami érdekes volt, hogy a hely "korlátozása" miatt csak kb 45-50 kiválasztott autó állhatott be a strand területére (legalább duplája elfért volna, de a homokra ennyi autót engedett be a tulaj), a többi kiállító a nézőkkel összevont kavicsos parkolóban kapott helyet. Utóbbi nem volt túl szerencsés megoldás, hisz néhány önjelölt drifter a kinti parkolóban mutatta meg "tudását", ami zavaró volt az ott kiállító és parkoló autósoknak.

Az időjárásra nem lehetett panasz, remek idő volt a strandolásra, barnulásra. A helyszín egyébként nagyon hangulatos, bőven el van látva büfével, lehetőség van különféle vízi sportok kipróbálására, sátrazásra, grillezésre vagy akár bográcsozásra is. A strandolás mellett megvoltak a szokásos autós programok, napközben lement a kipufogó hangnyomásmérés (dízel/benzin kategória), délután 5 körül volt szexi autómosás Danó Angyalaival, valamint autós szépségverseny (TOP10 + 2 közönségdíj).

Az eredményhirdetésre 7 óra után került sor, majd az autósoknak este 8-ig kellett elhagyni a helyszínt. További részletek az ezúttal is méretes galériában!

by X-Tomi Design