E hétvégén kezdetét veszi a Drifted.hu sorozata a Sebesség Fesztivállal a tököli reptéren.  Közel 60 versenyző nevezett a Pro, SemiPro, King Of Europe Street Legal és hölgyek sorozatában, a Queen Of Europe kategóriában.

A téli felkészülés során már látható volt, hogy az idei szezonnak több meglepetése is lesz.  Sok újoncot és visszatérő pilótát is köszönthetünk a nevezők között. De az ismert csapatok se unatkoztak a tél folyamán: fokozott teljesítménnyel, alapjaiban újjáépült autókkal vágnak neki a holnapi tsuiso csatáknak.

A mai napon az edzések zajlottak a drift arénában, ahol egy ismét remekül megálmodott pályát sikerült a drifted.hu csapatának kitűznie. A holnapi döntőkben kiszámíthatatlan a továbbjutó kiléte egy adott párbajban, hisz a teljesítmény mellett a megfelelő tapadás is nagy szerepet játszik majd.

Holnap a drift mellett Cartsyling.hu autószépségverseny, Red Sun Fest és Red Sun gyorsulási verseny illetve RC drift várja a kilátogatókat. Tehát nem érdemes otthon maradni az év első igazán tavaszias vasárnapján: NE TÖKÖLJ, IRÁNY TÖKÖL!