Borsodban továbbra is zajlik az tuningélet, szeptember 19-én a North-East Company tartotta meg az évadzáró találkozóját. Az áprilisi szezonnyitóhoz hasonlóan most is az Auchan parkoló lekerített részére várták az autósokat, érdeklődőket.

Az első autósok délután 6 óra körül gurultak be a helyszínre, ezután folyamatosan töltődött fel a rendezvényre kiszalagozott terület. 1-2 spoileres autót leszámítva abszolút megvolt az elvárt színvonal, pazar felhozatalt láthattak a kilátogatók. Többségében természetesen a német/konszern vasak voltak itt jelen, de külön sort képeztek a Ladások, valamint veteránautósok is. Többen érkeztek az ország távolabbi régióiból, emellett számos külföldi rendszámos autó is tiszteletét tette.

A helyszínt hamar megtöltötte a megjelent majd 400 autó, az időjárásra sem lehetett panasz, egész este kellemes őszi szellő lengte körbe az eseményt. A közelben tomboló eső szerencsére elkerülte a találkozót, így többségében mindenki megúszta "szárazon". Az Auchan 10 óra után diszkréten lekapcsolta a világítás egy részét, ezzel jelezve, hogy ideje mindenkinek hazafelé indulni. 11 óra magasságában aztán az utolsó autósok is elhagyták a helyszínt.

Ezzel a North-East Company csapata ismét bebizonyította, hogy lehet hatalmas éjszakai autós bulit is szervezni, sikeresen, biztonságosan, legálisan.

by X-Tomi photo