Régen volt már, hogy Rába Ringes rendezvényről számoltunk volna be az oldalon. Az Écs melletti retró tesztpályát még az ősidőkben szervezett Dragracing.com gyorsulási versenyekért szerettük igazán, az élet persze azóta sem állt meg arrafelé.

Habár a helyszínt sokkal inkább a nagyközönség felé nem publikált edzésekre és vidám pályázásokra használják mostanság, az elmúlt hétvégén megtörni látszott a jég e téren. A Máté és Böri Racing Team, valamint a Móvár Cars csapata egy nagyobb szabású autós fesztivált hozott tető alá, ahol a rallye tesztedzés és a drift mellett az átépített gépek is főszerepet játszottak.

A programok között autós limbó, csapatvetélkedők, valamint különböző bemutatók is helyet kaptak, Darázs Ádám kamionhúzó rekordkísérletétől a 2014-15-ös évek nagy tuningtalálkozós kedvencének számító Mr. Busta koncertjéig.

Az éjszakába nyúló rendezvényt az eredményhirdetés, valamint tűzijáték zárta. A tuning autós részleg felhozataláról pedig a ToomyPhoto készített egy szokásosan remek galériát.