Lengyelország egyik legnagyobb és legszínesebb tuning fesztiválja múlt hétvégén várta a hibátlanul átépített autók szerelmeseit az évente hagyományszerűen nyár közepén megrendezésre kerülő dzsemborira.

A RACEISM névre keresztelt találkozóra 18 európai ország összesen 400 top autójának tulajdonosa kapott meghívót, akik a tavalyi kitérő után ismét Wroclaw stadionjának környékén állíthatták ki a vasaikat. Sőt, a legszebb építéseket már a rendezvényt megelőző pénteken a város főterén is végig lehetett mustrálni.

Habár a placc feelingje a sok füves terület, valamint bel- és kültéri helyszínek miatt tavaly egy fokkal jobb volt, a felhozatal minősége az eddigiekhez hasonlóan parádés volt. A tavalyi létszámhoz képest valamivel kevesebb gép volt kint - becslésre cirka 250 db - többségükben németek, osztrákok és persze lengyelek, de voltak kint svédek, észtek, sőt, egy kétautós kontingens keretében magyar építések is.

A kétnapos rendezvény ezúttal is a klasszikus statikus kiállítások menetrendjét követte, az autók adta élményanyagot pedig breakdance bemutatók, élő graffitizés és profi drift-bemutatók színesítették. 

A többiről pedig beszéljenek a képek: cirka 200 fotót találtok a galériában az eseményről!

A képekért és az infókért nagy köszönet Rácz Lackónak, az Aterituning csapatából!