Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Április 16-án szombaton, Szegeden immáron harmadik alkalommal került megrendezésre a BG Tuning szokásos tuning találkozója, a Raceland Kupa. A napfény városa rászolgált nevére, hiszen ezúttal is remek időjárás várta a Plaza parkolójába érkező autósokat.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Úgy, ahogyan a találkozókra jellemző remek hangulat sem maradhatott el, legfőképp a főszervező csapatnak, valamint a Radio 88 műsorvezetőinek, akik egész nap mindent megtettek, hogy egy felejthetetlen nappal a háta mögött távozhasson minden egyes résztvevő a helyszínről.

A tavalyinál valamivel kevesebb számú – cirka 80 – autó érkezett a helyszínre, de a felhozatalra nem lehetett panasz: több új építés, vagy tavaly óta teljesen átalakult vas volt kint megtekinthető, a – legalábbis a Tuning Show után – először.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az rendezvény fő irányvonalát egy rendkívül értékes – összesen 500.000 Ft értékű – díjakért folyó autó szépségverseny jelentette, melyre amatőr és profi kategóriában nevezhettek a tunerek. A részvétel a rendezvényen teljesen ingyenes, a versenyen való nevezés díja pedig jelképes 500 Ft volt, melyhez opcióként rögtön járt egy jókora friss perec is a helyi pékség, valamint egy Monster is az energiaital csapatának felajánlásában.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A nyeremények azonban sem voltak akármilyenek: amatőr kategóriában, az első három helyezett a BG Tuning összesen 250.000 Ft értékű kuponját tehette zsebre, profi kategóriában pedig ugyanennyi értékben kerülnek vásárlási utalványok kiosztásra, melyeket a nyertesek akár rögtön le is vásárolhattak a Szeged Pláza üzleteiben.

A helyezések a következőképpen alakultak:

Profi kategória:
1. Virág Tamás – Ford Escort
2. Luczáti Gábor – Nissan 200SX
3. Hudák Zsolt – Opel Calibra

Amatőr kategória:
1. Vass Zoltán – VW Polo
2. Kertai Péter – Polski 126
3. Boky Péter – Audi A4

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A szépségverseny mellett a Kicker csapatának ingyenes hangnyomás mérése adott programot a résztvevőknek, míg a Plázában felállított színpadon több programra is sor került, köztük fő attrakciókén Subb Bass Monster maratoni koncertje, ami másfél órán keresztül szórakoztatta a nagyérdeműt.

A rendezvényen természetesen mi is részt vettünk, és a Carstyling.hu színpad is teljes üzemben állt bárki rendelkezésére egész nap, a Happy DJ’s Team folyamatos live mixe kíséretében több autó is bemutatásra került a világot jelentő deszkákon :) Részünkről ismét remekül éreztük magunkat, a többiről pedig beszéljenek a képek!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!