Nem is olyan régen mutattuk be Norman Audi A4-esét, aki szabadidejében a kerékpározás megszállottja. Íme egy újabb hasonszőrű kombi, ezúttal Ausztriából, ugyanúgy 3.0 literes TDI blokkal. Ami pedig a típuson kívül is közös a két autóban, hogy Martin szintén a Dotz Revvo Black garnitúra mellett tette le a voksát.

A futóművet az Accuair airride rendszere ülteti a fekete küllős, 8,5 x 20 hüvelykes felnikre, jól kombinálva a mindennapi használhatóságot a showautós kinézettel. Nem maradt érintetlenül a teljesítményoldal sem: a gyári 239 pacit egészen 290 lóerőre, nyomaték terén pedig 610 Nm-re húzták fel az elektronika optimalizálásával, valamint sport kipufogórendszer felszerelésével.

Kis optikai módosításként a hátsó lámpákat LED-es fényforrásokra cserélték, míg az első rendszám helyét az USA modellről származó takaróelemmel tették letisztultabbá. Az autón végzett átalakításokat egyébként Martin saját berkeken belül, három barátja segítségével oldotta meg.

Igazán impozáns pakolós gépet hoztak össze, amit elég sokan elfogadnánk a hétköznapokra. A felni egyébként hatóságilag elfogadott TüV-engedélyel (sőt, H-engedéllyel is) bír, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhető. A Dotz márkát itthon az Alcar Hungária forgalmazza, ha tetszik a Revvo, itt találsz róla több infót. Sőt, akár fel is próbálhatod az autódra a 3D konfigurátor segítségével.

Forrás: Dotz Mag