Régóta ígérgetjük már, a nagy nap pedig ezúttal végre elérkezett: íme a Carstyling.hu legújabb kiadása, a v6.0. Fogyasszátok egészséggel!

Abban bizonyára sokan egyetértünk, hogy a megújulásnak igencsak ideje volt már. Több, mint öt éve nyúztuk, toldoztuk-foltoztuk a teljesen soha el nem készülő ötös verziót, annak minden kínjával és logikátlanságával együtt. Számos új fejlesztés pont a régi rendszer alkalmatlansága miatt kapott a vártnál jóval kisebb érdeklődést, vagy maradt csak simán el, kezdve például a sokszor felhánytorgatott mobilos platformmal együtt. Lehetne még sorolni...

De hagyjuk is a múltat: amit most a Carstyling.hu logo alatt láttok, cirka másfél év gyötrelmes veríték eredménye. Az egész oldalt gyakorlatilag teljesen újragyúrtuk, vadonatúj (igen, v6-os nevet) motort kapott, ami megfelel a mai webes trendeknek és elvárásoknak, valamint egyszerűbbé teszi a kezelhetőséget a frissen érkező Cartársak számára is.

Régi userek számára elsőre biztosan furcsa lesz. Viszont gyorsan, nagyon könnyen megszokható és megszerethető (tapasztalat), mindent meg fogtok találni rajta, ami a régi CS-n fent volt. Sőt, rengeteg új dolgot is, melyeket már sikerült belepasszintanunk a korábbi tervekből és persze számos újdonság fejlesztése van még jelenleg is folyamatban.

Az oldal sokat fog még finomodni az elkövetkezendő hetekben (a mobil verzió pl. még bevallottan bétás) és természetesen számítunk a Ti visszajelzéseitekre is. Elsősorban az esetlegesen felmerülő hibák / hiányosságok kiküszöbölése a cél, de minden új ötletnek örülünk. A két idevágó fórumunk továbbra is él:

 

Tovább nem is szaporítanám a szót, akit részletekbe menően is érdekelnek az újítások és az új funkciók az a kapcsolódó blogban megtalál minden infót, akit nem, az csak simán vess bele magát a történésekbe.

Kellemes időtöltést kívánunk az új Carstylingon!