Bizonyára hallottál már a NAGY AUTÓS HÉTVÉGÉRŐL, mely során tavaly három alkalommal, rengeteg autóstársad örülhetett hihetetlenül akciós áraknak, mindössze egy hétvége erejéig. Idén még nagyobb akciókkal itt a következő felvonás!

Ezúttal ne maradj le!

A most hétvégi eseményt ismételten partnerünk, a világhírű OSRAM legnagyobb hazai e-kereskedője jegyzi. A minőségi név- és arculatváltáson egyaránt átesett LUMENET csapata (korábban: Vilagitas.eu) brutális mennyiségű autós terméket halmozott fel, melyeket európai szinten egyedülálló, extra kedvezménnyel kínál majd Neked! 

Ne feledd, csak három napig!

Már most érdemes szétnézned a termékek között és biztosra menned, hiszen az érdeklődés várhatóan hatalmas lesz, a pontos részletek azonban csak április 8-án péntektől publikusak. Ha időben szeretnél értesülni róluk, kövesd figyelemmel az oldalt, hogy első kézből kapj infókat!

Mi történt eddig?

A júniusban tartott első Nagy Autós Hétvége során 47 különböző terméket lehetett megvenni, 34%-71%-os akciós áron. A két nap alatt több mint 500 felhasználó vásárolt a termékekből, a legnépszerűbb termék az Osram LED DRL 401 PX-4 nappali menetfény volt.

Az első akció sikerén felbuzdulva, szeptemberben került sor a Nagy Autós Hétvége II-re, amiben már 60 db akciós termék szerepelt és több mint 1.000 felhasználó vásárolt az akciós termékekből, amelyeket 34%-69%-os kedvezménnyel adtunk. A legnépszerűbb termék az Osram LED DRL 401 PX-4 nappali menetfény mellett az Osram Night Breaker Unlimited H7 DUO csomag volt.

2015. november 20-22. között harmadik alkalommal kerül sor a Nagy Autós Hétvége promóciójára. Az akció keretében számos Osram autós terméket kínáltak hihetetlen áron - akár 70%-al olcsóbban! - kizárólag az akciós készlet erejéig!

És ami most várható

Ami pedig április 8-10. között érkezik, annak a fele sem tréfa! Több, mint 100 autóizzóval az eddigi legnagyobb leárazások jönnek, az akciós készletek erejéig. Légy résen, most nagyot spórolhatsz!

Ne feledd: az árak csak április 10. vasárnap éjfélig élnek majd!