Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Örömmel jelenthetjük minden kedves Csongrád megyei érdekeltségű tuningfannak, hogy Szegeden végre megnyitotta kapuit partnerünk, a BG Tuning új üzlete, mely bármiféle szerénység nélkül az ország egyik legigényesebb, és legszélesebb tuning palettáját felvonultató bemutatótermeként debütált.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A korábbi szűkös üzlet az új telephelyen többszörösére növekedett, így már bőven van hely a számos terméket felvonultató demófalaknak, üvegszekrényeknek, tárgyalónak és minden alkatrésznek, ami csak az autóépítés során szóba kerülhet. A kínálat pedig folyamatosan nő, a már meglévők mellett – lásd Raceland, Supersport, Supersprint, KW, Autotechnics, Dectane és még sorolhatnánk – hamarosan új, itthon még sehol nem kapható márkákkal jelentkeznek a piacon. Az árukészlet szó szerint hatalmas, ráadásul az árlistában szereplő több ezer termék igen nagy részét raktárról kínálják a srácok, de a beszerzés gyorsaságára sem lehet panaszunk.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az üzlet hangulata színekben a korábbi vonalat követi, a falakat teljes egészében művészi airbrush festmények díszítik. A kirakat mellé pedig már műhely is dukál, a még épülőfélben lévő helységben a megvásárolt cuccok rögtön be is szereltethetők lesznek majd. Ott jártunkkor még javában folytak a munkálatok, a képekről azonban már most látszik, miből is lesz a cserebogár. A részletekért csekkeld a galériát, de előbb-utóbb úgyis látnod kell élőben is!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az új Csongrád-megyei BG tuningközpont pontos címe: Szeged, Bakay Nándor utca 25., a bejárati kapu felett pedig már messziről látni fogod a cégtáblát. Az üzlet megújulásával hamarosan a cég weboldala is egetverő változásokon fog átesni, továbbá érdemes benézni a Carstyling.hu webáruházába: a BG Tuningnak is köszönhetően, az utóbbi napokban cirka 15.000 új termék került feltöltésre, rendkívül kedvezményes árakkal!

A BG Tuningtól pedig érdemes rendelni akkor is, ha Carstyling.hu klubkártyával rendelkezel: az akcióban nem lévő termékek egyébként is kedvezményes árából további 5% engedményt kapsz!

A Raceland demóautóval és standjával pedig a tököli gyorsulási szezonzáró futamon is találkozhatsz!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!