Megvan az a jelenet a legelső Fast & Furious filmből, mikor a Suprát 3D-ben pakolják össze egy laptop képernyőjén? Habár az a technológia akkoriban - már csak a korabeli számítógépek kapacitása miatt - még szinte elképzelhetetlen volt, manapság már igencsak valóságos a dolog, melynek egyik ékes példája az Alcar Playground applikációja.

A lényeg - akárcsak a Need for Speed-ben - itt is az autó gyakorlatilag minden szempont szerinti felpiszkálása, ez esetben elsősorban az optikára koncentrálva. A lényeges különbség azonban az, hogy itt valóban csak az autóra elérhető cuccokat pakolhatod fel. Ugyanezt felnikre és abroncsokra már ismerhetjük a DOTZ konfigurátorából, itt azonban a partner felnimárkák - AEZ, Dezent, Enzo - mellett feltehetünk például egy új első lökhárítót...

...vagy akár egy hátsót is:

Sőt, akár küszöbspoilereket is. Az Alcar Playground adatbázisa számos régebbi és új típus 3D-s modelljét tartalmazza, melyek csak arra várnak, hogy kedvedre átszabhasd őket. Ha pedig megvan a végleges döntés - akár sportosabb, akár letisztultabb design a cél - sokkal egyszerűbb lesz dönteni az alkatrészek megvásárlásáról is.

Vannak egyébként különféle motorháztetők is:

... na és persze kedvedre színezheted és fitmentezheted is a gépet. Fényes ezüst, vagy matt fekete? 19, vagy 20 col? Konkáv, vagy peremes felni? Bármi megoldható.

Az Alcar Playground végtelen tuningolási lehetőséget kínál, melynek csak a fantáziád szabhat határt. Mit szólnál például egy 21 colos felnikkel szerelt Smarthoz? Vagy megnéznéd, hogyan mutat egy 16 colos görgő egy Land Cruiseren? Minden lehetséges, úgy, mint egy ilyen szép clean Golf VII:

... vagy egy tuningolt pickup...

... de akár egy Lada Niva is, egy kőkemény rozsdamentes szettel, így:

Kedvet kaptál? Kattints és játssz Te is az Alcar Playground alkalmazásával. Ha megvagy, posztolhatsz rögtön a facebook faladra is, ez esetben ne feledd el használni a #tuningplayground hashtaget sem!

Tetszenek kerekek az Alcar Playground-ban? A felnik mindegyike hatóságilag elfogadott TüV-engedélyel (sőt, H-engedéllyel is) bír, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhetők. A Dotz, AEZ, Dezent és Enzo márkát itthon az Alcar Hungária forgalmazza, kattints ide, ha több infót szeretnél róluk. Sőt, a Playground mellett akár  a 3D konfigurátor segítségével is felpróbálhatod őket az autódra!