Immáron hatodik éve leszünk vendégei Dél-Lengyelország legnagyobb autós eseményének, a Krakkói Tuning Show-nak. A szervezők idén is tárt karokkal várják a magyar tunereket, akik a carstyling.hu-n keresztül tudnak jelentkezni a kiállítók közé!

Az idei rendezvény május 21-22 között zajlik majd, cirka 200 átépített autóval, egyedi motorokkal, valamint számos programmal nyitja meg kapuit. Ezek között külön autós és csajos szépségverseny, hangnyomásverseny, tuning és hifi show, drift bemutatók, Gymhana verseny, valamint motoros stunt show-k zajától lesz hangos az Expo Krakow kiállítási központja.

A Tuning Show Kraków, ahogy 2014 óta hagyományosan, idén is a vadonatúj kiállítási csarnokban kerül lebonyolítására.

Jelentkezz Te is a kiállítók közé!

Limitált számban, hazánk tunereinek is lehetősége van megjelenni a rendezvényen. Amennyiben a szervezők beválasztanak a pavilonba, a következő szolgáltatásokra számíthatsz:

  • 15 m2 kiállítási terület autódnak
  • Ingyenes szállás két éjszakára Te, valamint kísérőd részére
  • részvétel a rendezvény autós szépségversenyén
     

A szervezők két szálláshelyet is béreltek a külföldi vendégautók számára: a magyar csapat idén a Hotel Alf, vagy a Hotel Felix vendégszeretetét élvezheti.

A bepakolás május 20-án pénteken történik, a kiállítási autóknak legkésőbb este 8 óráig meg kell érkezniük, a kihajtás május 22-én vasárnap, délután 6 órától történik.

Amennyiben kedvet kaptál a részvételhez, e-mailben jelezheted részvételi szándékod a [email protected] címen. A levélben add meg carstyling.hu azonosítód (vagy csatolj leírást, valamint pár képet), valamint telefonszámod amin elérhetünk, legkésőbb 2016. május 6-ig!

A jelentkezéseket ekkor továbbítjuk a szervezőknek, akik közül ők választják majd ki a bejutott autókat.

Nincs más dolgod tehát, mint jelentkezni, kedvcsinálónak pedig az alábbi linkeken találod az elmúlt évek beszámolóit és képeit - annyi biztos, hogy az elmúlt években is jól éreztük magunkat odakint! kacsint