Partneroldalunk, a Carlinx.hu többkategóriás autó szépségversenyt indított, melyre szeretettel vár minden hazai gépjármű tulajdonost, köztük természetesen a tunereket is. Nevezz Te is az értékes nyereményekért, Carstyling logineddel csak néhány egyszerű lépés!

Mit kell tenned?

Válaszd ki kategóriád és nevezd be vasad a carlinx.hu-n, töltsd fel a képeket és írj néhány sort az autódról. Már csak szólnod kell a haveroknak vagy oszd meg a Facebook-on, Instagram-on az autód posztját, hogy minél több szavazatot kapj.

Carstyling.hu tag vagy? Még regisztrálnod sem kell!

Ha regisztrálva vagy a Carstyling.hu-n, nem kell új regisztrációt sem készítened, az itteni logined ott is működni fog. Néhány kattintás és már versenyben is vagy!

A verseny időtartama és a díjátadó

A verseny internetes része október 27-ig tart. Az ez idő alatt regisztrált 110 legszebb autó közül ezután november 4-én, egy egynapos rendezvény keretei között választják ki a győzteseket, akik értékes nyereményekben részesülnek. A Campona parkolójában esedékes buli egyben egy autós találkozó is lesz, melyen - Parkoló Szépe címen - a közönség autóiból is választanak gőztest.

További infók folyamatosan a carlinxen, facebookon, valamint az esemény adatlapjánál - több ezer autó, rengeteg szavazó, értékes nyeremények a helyezetteknek, nagy buli a rendezvényen.

Várunk téged is!