Ahogy minden évben, hagyományszerűen idén is a Szezonzáró Márkafüggetlen Autóstalálkozó lesz az év utolsó nagy tuning autós összeröffenése. Ráadásul ezúttal jubileumi bulival készülnek a szervezők!

Ismét véget ér egy autós szezon, ezt pedig mi sem jelzi jobban, mint hogy sor kerül a Kanizsa Garage ilyenkor hagyományos záróbuljára is Nagykanizsán. A kényszerű helyszínváltoztatás és az időjárás viszontagságai miatt a tavalyi felvonás kissé döcögősen valósult meg, ennek ellenére így is szép látogatottságnak örvendhetett. Idén viszont már újra a jól megszokott reptér várja a tunereket, a 10. alkalom tiszteletére pedig minden eddiginél komolyabb felhajtás várható.

A megszokott tuning treffen mellett megrendezésre kerül a 4. Évadzáró Bmw találkozó, továbbá egy külön kiállítás, ahol csak külön meghívott autók vonulnak majd fel. A programok megállás nélkül folynak majd: a tuning gépek a Carstyling.hu forgószínpadán mutatkoznak majd be, lesz természetesen autós szépségverseny, Db Race hangnyomásverseny, egy utolsó nagy gumifüstölő verseny, autós limbó és szexi autómosás is. A legkisebbeket gyermek programok és kutyás bemutatók szórakoztatják, de lesz katasztrófavédelmi bemutató, tombola, sőt, rendőrségi fórum is.

Az adrenalinról Erdős Csaba és csapata gondoskodik majd Streetfighter show keretei között, ha pedig már szóba került a vérpezsdítés, a nap folyamán bárkinek lehetősége van vért adni a Vöröskereszt számára.

Programok időrendben:

10:00 Kapunyitás
11:00 Db Race dupla pontos hangnyomásverseny és kipufogó mérés
11:00-17:00 Egész napos véradás
12:00 Rendőrségi fórum
12:00 Autós Szépségverseny
12:00 Katasztrófavédelmi bemutató
12:30 Kutyás akció bemutató
13:00 Szexi autómosás
13:15 Gumifüst verseny
13:40 Autós limbó
14:30 Erdős Csaba Streefighter show
15:20 Rodeóbika verseny
16:00 Break Bemutató
16:30 Eredményhirdetés
17:00 Tombolahúzás

Találkozzunk Nagykanizsán, az év utolsó nagyszabású tuning rendezvényén! Bővebb infót a tali Facebook oldalán találsz, az eseményt pedig érdemes minél többször megosztani, mert több páros belépő is kisorsolásra kerül!

Ne feledd: október 22. Nagykanizsai Reptér - egy helyszín, két találkozó, egy tömeg és jó hangulat!