Egy darabig még várni kell a csúszós-nyálkás időszakra, nem csoda, hogy a legtöbben még mindig a nyári abroncsokkal hasítják az aszfaltot.  Nem árt ugyanakkor már jó előre gondolkozni, mi lesz fent télen, aki pedig igazán előrelátó, már a jövő nyárra is gondol.

Aki pedig így tesz, az jelen esetben igen kellemeset is spórolhat: a Federal ugyanis hatalmas őszi készletkisöprő akciót hirdetett, mely keretében hihetetlen árakon szerezhetsz be nyári abroncsokat a jövő szezonra. Vagy akár még a mostani végére: az őszi napokon igazán ki lehet használni a Federal abroncsok adta remek tapadást, kis pályanapozás, hegyi kanyargás, mielőtt végképp elveszítjük az oldalirányú G-erőket.

Mi az, amit kaphatsz most a Federal-nál?

  • 40-70% kedvezmény a készlet erejéig
  • több, mint 500 akciós abroncs közül válogathatsz
  • 25-féle különböző méret
  • kiemelten akciós a COURAGIA SUV - városi terepjárók és crossoverek remek választása, hogy csak néhány példát említsünk: BMW X3, X5, Mercedes ML, Toyota RAV4, AUDI Q-sorozat, Honda CRV stb.
  • Kiemelten akciósak a pályaautózás és drift csúcsát jelentő 265/35*18 RSR verseny gumik. Ez a 400+ lóerős kategória kötelező tartozéka, a Federal versenyzője, Kerényi Ádám ezzel a mérettel lett többszörös drift Európa-bajnok, de az EB top 10 versenyzőinek többsége is ezt használja!
  • Komfortot kedvelőknek az AZ01 lehet remek választás. A legnépszerűbb Passat-Mondeo kombó méreteket soha nem látott árakon kaphatod meg.

Ne késlekedj, az árak csak a készlet erejéig tartanak! Kattints és csapj le rájuk most!