Hibákat ide írjátok!

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Hibákat ide írjátok!

Mielőtt leírod amit találtál, nézd vissza a friss kommenteket, elég ha ugyanazt a hibát csak egyvalaki jelzi. Ha nem kapsz rögtön választ, akkor vagy éppen nincs admin a közelben, vagy dolgozik a problémán.

Ha ugyanazt többször írod le, akkor sem fogunk tudni hamarabb segíteni, viszont a sok komment miatt lehet hogy más problémáját nem vesszük észre. És ami a legfontosabb:

CSAK AZ OLDAL MŰKÖDÉSÉVEL KAPCSOLATOS HIBÁKAT ÍRJÁTOK IDE!

Frissítés infókAz oldalon már több helyen feltűnő v5.0 rendszer jelenleg tesztüzemben fut. Várjuk visszajelzéseiteket, észrevételeiteket vele kapcsolatban!

Vélemények a változásokról:
http://www.carstyling.hu/forum_shower.php?id=6814

Segítségkérdés előtt olvass, akár itt, akár a 'Segítség' menüben, akár Quad blog-jában:
http://www.carstyling.hu/blog_shower.php?id=128

Ha bármi eltűnt; vagy ottvan, de nem kellene :), akkor frissíts és ments! Képeknél FRISSÍTÉS, majd VÁLTOZÁSOK MENTÉSE.
Ha az oldalad problémázik, akkor Autóm adatai, és MÓDOSÍT.
Ha szétcsúszott az egész oldal, vagy nem azt látod, ami valójában ott van (pl. főképcsere), akkor törölj Cookie-kat, frissítsd a böngésződ! F5 vagy CTRL+F5

KOMMENTELÉS:
3.6 Firefoxra frissítve minden ok.
I.E. frissítve minden ok.

Lehet hogy:
- Előugró ablakokat engedélyezni kell a böngészőkben!!!
- Ha kell a biztonságos helyekhez hozzá lehet adni a www.carstyling.hu-t.
- A java-t engedélyezni kell!!

és ami a legfontosabb casht törölni!!!
Jelenleg felvett hibák - javításra várók- User Autó képfeltöltés gomb némely böngészőkben nem üzemel, de a régi jó!
Régi képfeltöltő oldal: (Csak mert a lábléc valakinek belelóg) http://www.carstyling.hu/more_pic2.php

- A képelnevezésekben nem használható az idézőjel (").

- User galériákban nem mindenhol jelennek meg a képek

- AZ AVATAROK MÁR KIKAPCSOLHATÓK AZ USER AUTÓ OLDALAKON! Ha valakit zavar: módosítás gomb, és a megfelelő checkbox.


Akinek baja van az oldallal és fagy, annak a flash plugin működik hibásan a gépén. Megoldás:
Flash újratelepítése, frissítése ... Win frissítése megoldás lehet.


No hiba - elvileg


Facebook gomb eltüntetése #39124 komment

1. "autóm adatai" gombra klikk
2. lejjebb görget
3. témába passzoló jelölőnégyzetre klikkel




Aki még hisz a FUN-ok törlésében, és az aréna megszüntetésében, az IDE írjon!
Több ilyen jellegű kommentet NEM várunk ide!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Gaben
#41480
2020. április 02. 13:55
kivettem, azt csak a frissítés idején került be mert valami nagyon darálta a fórumokat.
YELLOW
#41479
2020. április 02. 09:25
úgy látom már csak belépve jelenik meg a tartalom. így lehet aktivitást növelni, mert sokan be sem léptek, csak úgy olvasgattak. ha egyáltalán olvasgattak. most kiderül mennyivel növekszik meg a belépések száma. ha sokkal, akkor voltak olvasók, csak már belépni nem léptek be.
Gaben
#41478
2020. április 01. 23:15
Gaben
#41477
2020. április 01. 23:11
Gaben
#41476
2020. április 01. 22:47
frozen 2-ből meghagytam az újat ))
YELLOW
#41475
2020. április 01. 22:38
köszi, már meg is van... de jó már paráztam írhatom újra, oszt azt sem tudom mit néztem tegnap
Gaben
#41474
2020. április 01. 22:21
Volt egy kis adatbázis verzió frissítés és kicsit kisiklott Mindjárt visszarakom a kommenteket, meg amik hibák javítom őket. Köszi a jelzést.
SzaboZZZ
#41473
2020. április 01. 20:37
A smiley beszúrások nem működnek a user oldalakon.....
SzaboZZZ
#41472
2020. április 01. 20:34
A privát üzeneteket nem küldi el.....
YELLOW
#41471
2020. április 01. 19:06
a filmes topic-ból eltűnt egy jó pár napi komment. miért? minap volt valami karbantartás... de még tegnap ott voltak a kommentek.
TOM-222
#41470
2020. január 19. 20:20
Üdv. Az aréna nekem hetek óta nem működik. Egy kis javítást kérhetnék ezzel kapcsolatban? Köszönöm.
Gaben
#41469
2019. december 03. 09:10
Menetközben nem szűnik meg, csak átállíják a láthatóságot. Ezt az amts.hu-n regisztrálók tudják választani. De mindjárt rácuppanok a boxutcára.
YELLOW
#41468
2019. november 26. 07:08

én is azt néztem, hogy van egy pár... de hát volt aki közben meg is szüntette az adatlapját. hát ezt mondom, hogy ez a senki földje. ezt most nem az adminok ellen mondom, de nem kell csodálkozni. még aki véletlen regisztrál is, az is elmegy, mert a besorolással sem foglalkozik senki. mondjuk úgy nulla aktivitás van az oldalon, legalábbis konvergál hozzá.
TOM-222
#41467
2019. november 25. 22:09
Kedves Gaben! Ha jársz errefelé, egy box utcai sorolást végig nyomkodsz légyszíves?
TOM-222
#41466
2019. május 25. 00:05
Kedves Gaben! Köszönöm szépen!
Gaben
#41465
2019. május 24. 21:38
lesz ápdét újra, amit lehet utálni de kinézetben nem lesz változás, új/módosított/gyorsított funkciók stb.
Gaben
#41464
2019. május 24. 21:36
TOM-222
#41463
2019. május 21. 20:05
Hát akkor most okozok meglepődést, ugyanis én kapásból két embert tudok mondani, aki szokta rajtam kívül nézegetni az oldalt, az adatlapokat.
Fb. oldal csoportokra inkább nem reagálnék. Nagyon ritkán olvasgatok, mert ahogy te is írtad, csak sírni szoktam rajtuk a röhögéstől. Ráadásul valakinek tényleg csak az az élete. Én általában keveset vagyok fent viszonylag az átlaghoz mérve, de így is sokkalom az ott eltöltött időt, pedig nekem részben muszájból is kell.
Maga a carstyling oldal nem nagyon van reklámozva, én arra gondoltam, hogy AMTS előtt a regisztrációnál könnyebb az autókat úgy regisztrálni a showra, ha van cs. oldalad és ilyenkor páran már csak ezért csinálnak egy user oldalt.
A tuning részét egyébként részben megértem, de valahogy akiben benne van ez a "fanatikus vér" sose fogja teljesen elengedni szerintem. Én is a tuning autómat vissza alakítottam, eladtam, mondván, elég volt belőle. Az utcai használata meg lett lehetetlenítve, az évi pár találkozóért meg feleslegesnek láttam már, sajnáltam csak szegénykét. A Passatnál ahhoz képest, hogy megfogadtam, hogy nem nyúlok hozzá már két hét után értelmét vesztette, mert ugye mégse jó az úgy gyárin, ami előtte jó volt. Bár az tény és való, hogy ezeken az újabb autókon már nem is igazán tuningolás folyik. Nekem is a legtöbb átalakítás olyan, amit gyárilag is lehetett hozzá rendelni, csak anno újonnan vásárolni egy full extrás autót horror árba lehetett, egy fullos 2-3x drágább mint az alap csomaggal, így utólag meg pár év elteltével olcsóbb beszerezni, akár újonnan, akár használtan is az extrákat.
Egyébként részben a kérdésedben benne van a válasz is, mert a kis "kertet" már csak magamnak is szeretem rendben tartani, az meg plusz öröm, ha valaki megnézi. Ráadásul nekem is jól esik vissza nézni hogy alakult át full extrássá az autó az idők alatt és a rögzítésére ez az oldal tökéletes.
Aztán meg bízzunk a legjobbakban és hátha egyszer újra fellendül az oldal látogatottsága. Én például már csak szórakozásként is, még volt kategóriázva az autóm, nyomtam az arénát is, hogy még egy plusz indok miatt felnézzek, de mivel lassan 5 hónapja box utcát nyomja, már az a pici lelkesedésem is kezd oda lenni.
YELLOW
#41462
2019. május 18. 11:35
szerintem nincs értelme. mert én meglepődnék ha valaki nézegetné még az adatlapokat. miért nézné bárki is, mikor mint fórum nem létezik. van egy ember, aki képeket töltögetek fel topic-okba. de már sokszor elírtam. azon kívül nem igazán van élet. ami még pörög topic, az nem autós. én is csak reménykedek hátha valaki olvass a filmes dolgokat. de elég ritka ott is, hogy valaki válaszol. éppen ezért inkább csak kihasználom, hogy valahova rögzíthetem netes felületre. sokszor keresem vissza, mikor ismerősnek filmet ajánlok, és mobilról jó. mert sokszor a címekkel bajban vagyok
elég lenne ha csak a FB csoportok szűnne meg. de hiába van több 10ezres csoport, még az aktivitás ott sem olyan. inkább ugyan azok a kérdések, mikor a sok sötét megveszi a bontós autókat, aztán a sok heJesírási hibás monológokkal van tele.
szerintem már a vezetőség sem nyomja pl AMTS-en az oldal reklámot. én alig látom, ha videókon nézek AMTS-es dolgot, hogy reklámozva lenne. személyesen nem voltam, szóval nem tudom.
de hát ez ilyen. sokaknak elég egy mobil és az életük rendben. elég FB-ok és mindent elér amit akar. én is sokat vagyok ott, de mellette tudom, hogy nagyon rossz a hatása mindenre nézve.
pedig azért látni még embereket, akik tuningolnak. de tény a F&F már nagyon fújt. itt is akkor volt a legnagyobb élet, amikor az első részek futottak. meg sokan akarták utánozni, aztán csak kókány lett, volt miről beszélni. annyira engem sem vonz már ez a tuning téma. mint technika érdekel. de saját verda esetén már nem. mondjuk nem kell mindenféle csicsa, hogy szép legyen egy autó. de már most a felni szinter nem úgy sikerül, ahogy szerettem volna, elengedem. nem stimmel a szín, vagy épp hibát látok. szeretem az autóm, de lassan én is csak felhasználó leszek. persze nem az általános, de már nincs benne az a féltés mint volt. már annyira nem zavar, ha eső esik rá meg ilyenek
szóval nem tudom. nekem nagyon fura ez az élettelenség. de mi értelme neked karbantartani a kis kerted, ha a kutya nem kíváncsi rá? hát ha jön valami új, csoda, ha komment van alatta, vagy megtekintés a képeken. most nem lebeszélni akarlak, jó látni, hogy valakit még foglalkoztat ennyire. de nekem nagyon halott ügynek tűnik az egész web-es része.
TOM-222
#41461
2019. május 18. 00:49

Nyilván persze, de én szeretem ezt az oldalt. Mindig nosztalgikus hangulattal tölt el, ha ide látogatok, de néha egy kis admin adminisztráció elférne ezért a pár emberért, aki még fel jár ide. AMTS előtt a regisztráció valamilyen szinten vonz az oldalra látogatottságot, de hogy év közben is legyen kis mozgás, kellene néha egy kis felügyelet, mert én is szívesen töltök fel képeket az aktuális változásról, de így már nem annyira.
Szerintem azon a részen, amivel kapcsolatban írtam, heti egy-két óra simán elég egy adminnak. Annyit még akár én is tudnék vállalni.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 41557 találat 2078 oldalon