Hibákat ide írjátok!

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Hibákat ide írjátok!

Mielőtt leírod amit találtál, nézd vissza a friss kommenteket, elég ha ugyanazt a hibát csak egyvalaki jelzi. Ha nem kapsz rögtön választ, akkor vagy éppen nincs admin a közelben, vagy dolgozik a problémán.

Ha ugyanazt többször írod le, akkor sem fogunk tudni hamarabb segíteni, viszont a sok komment miatt lehet hogy más problémáját nem vesszük észre. És ami a legfontosabb:

CSAK AZ OLDAL MŰKÖDÉSÉVEL KAPCSOLATOS HIBÁKAT ÍRJÁTOK IDE!

Frissítés infókAz oldalon már több helyen feltűnő v5.0 rendszer jelenleg tesztüzemben fut. Várjuk visszajelzéseiteket, észrevételeiteket vele kapcsolatban!

Vélemények a változásokról:
http://www.carstyling.hu/forum_shower.php?id=6814

Segítségkérdés előtt olvass, akár itt, akár a 'Segítség' menüben, akár Quad blog-jában:
http://www.carstyling.hu/blog_shower.php?id=128

Ha bármi eltűnt; vagy ottvan, de nem kellene :), akkor frissíts és ments! Képeknél FRISSÍTÉS, majd VÁLTOZÁSOK MENTÉSE.
Ha az oldalad problémázik, akkor Autóm adatai, és MÓDOSÍT.
Ha szétcsúszott az egész oldal, vagy nem azt látod, ami valójában ott van (pl. főképcsere), akkor törölj Cookie-kat, frissítsd a böngésződ! F5 vagy CTRL+F5

KOMMENTELÉS:
3.6 Firefoxra frissítve minden ok.
I.E. frissítve minden ok.

Lehet hogy:
- Előugró ablakokat engedélyezni kell a böngészőkben!!!
- Ha kell a biztonságos helyekhez hozzá lehet adni a www.carstyling.hu-t.
- A java-t engedélyezni kell!!

és ami a legfontosabb casht törölni!!!
Jelenleg felvett hibák - javításra várók- User Autó képfeltöltés gomb némely böngészőkben nem üzemel, de a régi jó!
Régi képfeltöltő oldal: (Csak mert a lábléc valakinek belelóg) http://www.carstyling.hu/more_pic2.php

- A képelnevezésekben nem használható az idézőjel (").

- User galériákban nem mindenhol jelennek meg a képek

- AZ AVATAROK MÁR KIKAPCSOLHATÓK AZ USER AUTÓ OLDALAKON! Ha valakit zavar: módosítás gomb, és a megfelelő checkbox.


Akinek baja van az oldallal és fagy, annak a flash plugin működik hibásan a gépén. Megoldás:
Flash újratelepítése, frissítése ... Win frissítése megoldás lehet.


No hiba - elvileg


Facebook gomb eltüntetése #39124 komment

1. "autóm adatai" gombra klikk
2. lejjebb görget
3. témába passzoló jelölőnégyzetre klikkel




Aki még hisz a FUN-ok törlésében, és az aréna megszüntetésében, az IDE írjon!
Több ilyen jellegű kommentet NEM várunk ide!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
YELLOW
#41500
2020. május 11. 17:27
továbbá igazán kaphatnának, a még aktív tagok (mondjuk a 3-5 legaktívabb , nincs is töb tisztelet jegyet az AMTS-re.
Stefanvon
#41499
2020. május 11. 08:49
TOM-222
#41498
2020. május 10. 18:11
Annyira, hogy már az adminok se lépnek be.
YELLOW
#41497
2020. május 03. 21:30
szeva Gaben!
na mizu? mit mutat a statisztika, így hogy be kell lépni (bár csak a fórumhoz, ahogy észleltem), mennyivel lett nagyobb az aktivitás? hányan kértek jelszó emlékeztetőt vagy léptek be többet, minta korábbi időszakban?
TOM-222
#41496
2020. április 15. 18:49
Az adatlap módosítás hiba mellett a privát üzenet küldési lehetőség se működik.
TOM-222
#41495
2020. április 10. 14:55
Kedves Gaben! Ezekre a hibákra esetleg érkezik javítás?
YELLOW
#41494
2020. április 05. 22:33
Fura ez... most az a baj, hogy be kell jelentkezni a tartalmakért? Vagy miért vagy ehhez öreg? Mert azt írtam, hogy korábban az aktív tagok, már elég idősek lettek, változott az életük? Kicsit dacos búcsúnak érzem, főleg a filmes topic-ban írtat is figyelembe véve.
Akkor még egy legalább néha aktív tag is kiesett.
PapaMaci
#41493
2020. április 05. 21:36
Most utoljára bejelentkeztem, hogy elköszönjek.
YELLOW
#41492
2020. április 05. 19:54
Én úgy tudom az feltétel, nem opció. mármint a kiállítóknak. de ebben nem vagyok biztos.
Hiába regisztrál be, ha nem fogja használni a felületet. Marha sok regisztrált tag van, csak senki se aktív. itt az aktivitást kellene előre hozni.
Ha csak azokat törölnék a tagok közül, akik 5 éve (tehát nem 1 éve) nem léptek be a felületre, szerintem a 90% odalenne. És lehet keveset mondok.
Az előzőhöz az a helyzet, hogy megértem. Én is azért írok ide a filmekről, mert nem akarok új helyre regisztrálni. És bizony a családban lett egy másik autó, és én is a FB-on beszélgetek róla, miközben van a típusnak, márkának saját fóruma. Nem ilyen indekszes fórum, hanem saját. de egyszerűen már oda sem akarok regisztrálni, mert nagyjából kapok választ FB-on. Igaz nem olyan mint a fórumos. Most is magam szereltem az adott típust, hülye tanács miatt, amit sejtettem, hogy nem azzal lesz gond, de többen is írták, ezért belevágtam. Kár volt. Régebben a fórumokon sokkal több és jobb szakik voltak. Tehát én értem. itt azért nem kérdeztem meg a dolgokat, mert nincs értelme. Múltkor volt itt egy autós kérdés, nekem off autó, de nagyjából válaszoltam, semmi reakció nem jött rá. ha nem írok senki nem írt volna. Néha eltéved valaki, de nincs kitől választ kapjon. csoportokba meg vannak elegen, nagy számok törvénye alapján kapni fog választ.
TOM-222
#41491
2020. április 05. 11:25
Kommented olvasása közben jött egy ötlet, ami az oldal anyagi helyzetét is emelheti:
Amts jelentkezés feltétele legyen a honlapra való user regisztráció, ne csak opció.
TOM-222
#41490
2020. április 05. 11:24
Hello. Igen, azokon természetesen túl vagyok, úgy néztem meg.
YELLOW
#41489
2020. április 04. 15:54
Az a baj az ötletekkel, hogy nagyon nincs. Mivel kb csak filmekről írok az oldalon. Nem nézek profilokat, autókat, képeket. nem barangolok az oldalon, mert igazából nincs miért. BMW-s topic-okba képek miatt belenézek, vagy érdekességekbe, de más nagyon nincs. Ha lenne élet, nyüzsgés, mint régen, akkor találkoznák jobban olyan hibákkal, amik használat közben jönnek elő. De így nincs. Az a helyzet, ötletelni sincs nagyon kedvem, mert nincs miért. Csak azt tudom írni, amit már legalább 5x leírtam. Mindenki azért a sz*ros FB-ért van oda, aztán kész katasztrófa az egész. Mindenki kiskirály akar lenni, ezért 20 millió csoport van, csoporton belül is nincs rendszer, csak káosz. Ezek az új platformok elhülyítik az embert. Tényleg az a baj, hogy ami keménymag volt, felnőttek, más lett fontos, ha még az autó iránti vágy meg is van... Én is tapasztalom magamon. Annyi mindent szeretnék, de már feladom, mert igazából már csak kis subkultura ez, ami még maradt belőle. Hiába sokan vannak AMTS-en, vagy egyéb parádékon, a netes autós felületek kihaltak. nem csak itt, mindenhol. Mert sok oldal telefonon nem működik rendesen. A FB meg app, mindenkinek fent van, egyszerűbb onnan mindent elérni. Azon keresztül hirdet, beszélget, ismerkedik, csoportozik. Nincs másra szüksége. Lehet én vagyok csak ilyen, aki még ezekben az oldalakban látja a rendszert és a lehetőséget.
Amivel esetleg lehetne, hogy az oldalnak lenne alkatrész webshop-ja. Tudom abból is annyi van, mint égen a csillag. de lehet vonzana embereket. Tényleg nem tudom. De jelenlegi állás szerint, nem látom értelmét bármi fejlesztésnek. persze ha szereted, vagy a programozó szereti ezt csinálni megértem. Csak ez olyan, mint csinálni egy zenét, amit a kutya nem hallgat meg.
YELLOW
#41488
2020. április 03. 22:44
PC-n érdemes a sütiket törölni, és/vagy az ideiglenes internet fájlokat, gyorsítótárat törölni. ez 10 éve is gond volt. az után látszottak a módosítások.
TOM-222
#41487
2020. április 03. 21:13
Szívesen! Még próbálgattam az oldalam, és van pár észrevételem:
-Az adatlapot se engedi frissíteni, módosítani.
-Főkép módosítás után még mindig a régi képet mutatja.
-Ha már AMTS elmaradt, lelőttem képeken pár dolgot az autón, így kértem új kategóriát is, amire azt írja elfogadta, de telefonról nem mutatja, gépről viszont igen.
Így hirtelen ennyi, amit most úgy láttam.
YELLOW
#41486
2020. április 03. 17:48
akkor azokra nincs szükség. kezelek pár csoportot, aki üres profillal jön, vagy ilyen idióta nevekkel, az nem fog a csoport tagja lenni. nyilvános csoportokat épp ezért tettük priváttá, hogy akárki ne olvasgassa.
most nem azt mondom legyen ez végleges, de egy hónapig megnézhetjük. mert így kiderül ki az aki amúgy figyeli az oldalt. én továbbra is állítom, hogy itt csend és hullaszag van kb. ha nincs az a statler, akkor max 3 topic menne. tulajdonképpen ő csinálja az aktivitást. ha azt valaki meg akarja nézni és kíváncsi rá, akkor muszáj lesz belépnie. vagy kér jelszó emlékeztetőt. ha nem, akkor annyira nem is érdekelte. illetve szerintem itt nem sok olyan van, aki csak benéz olvasni se. ha úgy nézzük pont ezért vagyok kíváncsi. mert szerintem az aktivitás minimális az oldalon. nem kell ezt 200x is elírnom, de nézd meg 5-6 éve mi van itt. semmi. legalább most ki is derülne. amennyiben van olyan statisztika, ami azt is figyeli, hogy valaki az oldalon van, tehát a böngészőben meg van nyitva, akkor nem kell.
igazából mindennek meg van a haszna és negatív hatása is. viszont ha vannak alvó sejtek, akkor pont azzal, hogy muszáj belépniük, lehetne őket aktivizálni. szerintem.
PapaMaci
#41485
2020. április 03. 13:25
Nem értek egyet. Szerintem ezután még azok sem néznek erre, akik eddig csak olvasgattak.
Gaben
#41484
2020. április 03. 11:09
Akkor nézzük meg mit mutat
1 hónap múlva meg elvileg jönnek az újítások Ha van ötleted, vagy bárkinek az ide is írhatja, vagy privátban.
Gaben
#41483
2020. április 03. 10:49
Köszi a jelzést. Javítottam.
TOM-222
#41482
2020. április 02. 21:21
Egy észrevétel. Nekem sem laptopról, sem telefonról nem működik az user oldalra való kép feltöltés.
YELLOW
#41481
2020. április 02. 15:30
pedig amúgy nem rossz ötlet. mint FB csoport esetén a privát csoport, csak akkor látod ha ragja vagy. itt is csak akkor látod, ha belépsz. szerintem nem rossz. lehet ösztönző is lehetne. de a számokat ti látjátok. mondjuk ahogy nézek adatlapokat a kedvencek közül, valaki több éve nem lépett be. valószínű már nem is emlékeznek a jelszavukra. ha csak úgy lehetne látni a tartalmat, hogy belépnek, kiderülhetne, legalább nektek, hogy mennyire aktív még az oldal. egy hónapig lehet maradhatna ez a funkció. én kíváncsi lenék.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 41557 találat 2078 oldalon