Hatvani Tuning- és Veterán Autókiállítás

aktuális téma
Hatvani Tuning- és Veterán Autókiállítás

Hatvani Tuning- és Veterán Autókiállítás rendezvényhez kapcsolódó fórum.
Rendezvény adatlapja

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Kiemelt hozzászólás
Quad
#3
2017. szeptember 16. 14:54
Élőben jelentkezünk a második Hatvani Tuning- és Veteránautó találkozóról, ami a tavalyi remek kezdet után még színesebb fesztivállal várja a nagyérdeműt a város központjában lévő park területére.


A programok már javában zajlanak, a Feszter Drift Team jóvoltából látványos gumifüstölés, a SQUAD csapatának köszönhetően pedig gyönyörű lányok adják a körítést az autók mellé. A koncertek pedig még csak délután 4-től indulnak, tehát még bőven érdemes elindulni! Kedvcsinálónak néhány előzetes kép az eseményekről, teljes galéria és beszámoló hamarosan!

Kiemelt hozzászólás
Quad
#2
2016. április 30. 15:18
Az eddig látottak alapján bármiféle megalkuvás nélkül kijelenthetjük, hogy a régi, szép emlékű Mastercar bulik hangulatában tért vissza Hatvan városa a tuning találkozók sorába. A National Tuner Club a helyi önkormányzattal együttműködve remek autós majálist rakott össze, annak rendje és módja szerint egy kis drifttel, a megszokott találkozós progamokkal és persze rengeteg kiállítóval. A rendezvényre még most sem késő elindulni, hiszen eegészen az északába nyúlik a program, többek között a 90-es évek egyik meghatározó technobandája, a Brooklyn Bounce fellépésével.

Íme előzetesként néhány fotó a helyszínről, teljes galéria és beszámolónk hamarosan!

Kiemelt hozzászólás
videoTOM
#1
2016. április 21. 14:00
Kiemelkedően pörgős autós party közeleg hölgyek, urak!
Ne hagyjátok ki a környék egyik legkomolyabb benzingőzös őrületét Hatvanban! A találkozó a már megszokott NTC rendezvények hangulatát eleveníti meg, sok sok kísérő programmal és éjszaka a Brooklyn Bounce-szal! Ott a helyetek!
Aki autóval érkezne, iparkodjon, mert már csak péntek estig van rá lehetősége!

További részletek:
[ link: www.facebook.com ]
[ link: www.facebook.com ]


Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!