Cikk: Tuning World Bodensee 2017 - 1. rész

Témakör: Címlapon
Kiemelt hozzászólás
Quad
#4
2017. május 05. 12:46
Rövid performansz a napi zárás után a Bara-Combóval a Tuning World Bodensee-n
Aki esetleg valami ok folytán nem ismerné Laci Porsche Boxster alapra épített puttonyos Opel showcar-ját, a http://Bara kárpit címke alatt végigkövetheti a történetét, korábbi cikkünkben pedig részletesen is foglalkoztunk már vele.
Kiemelt hozzászólás
Quad
#3
2017. május 04. 10:54
Mivel az European Tuning Showdown egyik kiemelt szponzora is, nem meglepő, hogy a DOTZ is saját standdal vonult fel az idei Tuning World Bodensee-n. A rendkívül ötletes, raklapokból összepakolt installáció a felnik mellett a driftes promóvideóban látott DD1 versenyautónak is otthont adott, melyet testközelből tekinthettek meg a látogatók. Témánál maradva pedig volt élő testfestés is a standon, a hölgyekre természetesen az Alcar csoport saját brandjei kerültek fel "dekoráció" formájában.

Kiemelt hozzászólás
Quad
#2
2017. április 29. 17:23


A Tuning World Bodensee A3-as pavilonjában található Private Car Area valahol átmenetet képez az Európa több országából érkező tuning klubos zóna, a "Club Scene", valamint a legpatikább építéseknek otthont adó European Tuning Showdown mezőnye között. A szervezők által összeválogatott magánautósok kerülnek ide, valahogy hasonlóan, mint az Essen Motor Show Tuning-eXperience csarnokaiban. Számos autót találunk itt a korábbi ETS-ek versenyzői, valamint a nemzetközi rendezvényeken (így pl. az AMTS-en is) gyakorta vendégeskedő gépek közül.
A szervezők főként országok szerint csoportosítják össze a standokra az autókat, a számos német és osztrák építés mellett olasz, svájci és francia rendszámok tűnnek fel, de pl. Romániából és Szlovákiából is érkeztek autók. Szigorúan véve mi is egy nemzetiségi blokk vagyunk a standunkkal, de a falon a szervezők "Bodensee Meets AMTS" molinója feszül és a látogatói katalógusban is ezen a néven szereplünk.
A hazai autókat már korábbi cikkünkből megismerhettétek, a csarnok többi résztvevőjét pedig galériánkban találjátok.
Az pedig mindössze az öt klubos pavilon egyikének a felhozatala, hamarosan érkezünk a többivel is!

Kiemelt hozzászólás
Quad
#1
2017. április 28. 22:12
így épít élőben RAUH-Welt Porschét a szélesítőszettek ősatyja, Akira Nakai a Tuning World Bodensee-n!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!