Cikk: Tudtad, hogy idén is lesz Volkswagen-Találkozó?

Témakör: Címlapon
aktuális téma
Tudtad, hogy idén is lesz Volkswagen-Találkozó?

Figyelem, figyelem! Szokás szerint, az idei Volkswagen-találkozón a Golfok mellett más modellek is összejövetelt tartanak a helyszínen. Szeretnél köztük állni, hogy kedvencedet mások is megcsodálhassák? Mutatjuk, hogyan! Bõvebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Kiemelt hozzászólás
Quad
#7
2016. október 01. 07:52
Mi már a helyszínen! Várunk minden kedves Bora / Jetta / Vento tulajdonost a regisztrációs sátrunknál. Csinos hoszteszek nincsenek, de néhány helyre kis léggömbünk azért akad
Kiemelt hozzászólás
videoTOM
#6
2016. szeptember 28. 10:35
A korábbi találkozók egyik legizgalmasabb és leglátványosabb része volt, amikor a Golfok és tulajdonosaik 25 autós csoportokba szervezve versenyeztek egymással a Hungaroringen.
A Volkswagen-Találkozó szervezői szerették volna, ha idén ezt az érzést bárki átélheti, ezért a találkozót megelőző pénteken (szeptember 30.) pályanapot rendeznek, ahol a profi pályabírók felügyelete alatt rendezett futamok során a márkatársak ellen néhány percre elfelejtheted a sebességkorlátozást.
Ha szeretnéd kipróbálni magadat és az autódat, kattints a linkre, és regisztrálj!
[ link: www.volkswagen-talalkozo.hu ]
Shi
#5
2016. szeptember 27. 10:34
Üdv! Én is megkaptam az emailt, h elfogadtak a regisztrációmat, viszont nem várt műszaki okok miatt nem tudok az autóval megjelenni az eseményen. Ilyenkor mi a tehendő? A választ előre is köszönöm!
Quad
#4
2016. szeptember 26. 21:25
Szia! Épp az imént küldtük ki őket. Check mail
GerGoo
#3
2016. szeptember 26. 20:56
Üdv! E-mail-ben értesítést kaptam arról hogy a Jettám a kiállítók közé került és hogy további infokat a bejutással, szabályzattal kapcsolatosan hamarosan küldik. Mikor fog megérkezni ez a levél? Tavaly kellett egy formanyomtatványt is kitölteni, nem szeretném az utolsó pillanatra hagyni és az is fontos info lenne hogy mikorra kell odaérni, regisztrálni. Nem szeretnék elkésni Köszönöm
Kiemelt hozzászólás
Quad
#2
2016. szeptember 15. 14:54
Kedves Bora / Jetta / Vento tulajdonosok! Még egy napotok van regisztrálni az idei Volkswagen-Találkozó kiállítói közé! Aki még nem tetted meg ezen a linken találja meg az infókat. A jelentkezés holnap este lezárul, a szervezők pedig ezután választják ki, mely autók férnek be idén a keretbe a típusoknak fenntartott. Hajrá!
Kiemelt hozzászólás
Quad
#1
2016. szeptember 07. 13:16
NYEREMÉNYAUTÓ! A hagyományoknak megfelelően az ötödik Volkswagen-találkozón a tombola főnyereménye egy kiváló állapotú, a Das WeltAuto Magyarország munkatársai által átvizsgált Golf V lesz. Csak a nyertesen múlik, hogy mi lesz belőle: munkatárs, családtag vagy éppen tuningalap. Ha szeretnéd megnyerni, gyere el a Volkswagen-találkozóra 2016. október 1-én és vásárolj tombolajegyet!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!