Cikk: Készülsz már az idei Volkswagen-Találkozóra?

Témakör: Címlapon
aktuális téma
Készülsz már az idei Volkswagen-Találkozóra?

Figyelem, figyelem! Szokás szerint, az idei Volkswagen-találkozón a Golfok mellett más modellek is összejövetelt tartanak a helyszínen. Szeretnél köztük állni, hogy kedvencedet mások is megcsodálhassák? Mutatjuk, hogyan! Bõvebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Kiemelt hozzászólás
Quad
#4
2017. szeptember 07. 14:09
Bora / Jetta / Vento tulajdonosok, figyelem! A határidő a jelentkezésre PÉNTEK!
Ha még nem tetted meg, regisztráld az autód a Volkswagen-Találkozóra, egyébként csak a parkolóban tudsz majd megállni. TOVÁBBI INFÓK ITT!
Kiemelt hozzászólás
Quad
#3
2017. szeptember 04. 16:13
Idén is lesz Hippifalu a Volkswagen-Találkozón! A Transporterek, a léghűtéses modellek és az élet lazább oldalának rajongóit várja ez a helyszín, amely éjszakára is nyitva áll a vendégek előtt!
A jó hangulat garantált: lesz hippi DJ, igazi flower-power hangulat, finom ételek és sörök, valamint a Transporterek és boxer-motorosok serege a versenypályán is tesz egy kört. Te is részt vennél? Regisztrálj itt!
Kiemelt hozzászólás
Quad
#2
2017. augusztus 26. 03:23
A Volkswagen-találkozót megelőző hetek egyik legizgalmasabb része, amikor végre kiderül, hogy a Hungaroringen szervezett játékban milyen autó talál majd új gazdára. Elérkezett a pillanat, hogy megismerjétek ezt a gyönyörű Golf VI 1.4 TSI modellt, amely 185 000 km-es futásteljesítménnyel és kifogástalan állapotban várja, hogy munkatársaink tovább csinosítsák az utolsó képen látható extrákkal.
Ha megkívántad, akkor szeptember 23-án irány a versenypálya, hiszen ne feledd: nem elég szerencsésnek lenned, de az eredményhirdetés pillanatában a helyszínen is kell tartózkodnod, ha szeretnél te haza menni ezzel a Volkswagennel!
További infókat itt találsz a rendezvényről , vagy kísérd figyelemmel a Volkswagen Facebook oldalát !
Kiemelt hozzászólás
Quad
#1
2017. augusztus 18. 19:26
Új programmal bővül a Volkswagen-találkozó! 2017. szeptember 23-án alkatrészbörzét is szerveznek a Hungaroringre, ahol magánszemélyek korábbi Volkswagen típusokhoz alkatrészeket, valamint tartozékokat és relikviákat árusíthatnak. Amennyiben szeretnél eladónak jelentkezni, nincs más dolgod, mint írni a http://[email protected] e-mail címre! Az erről a címről érkező válaszlevélben tájékoztatást kapsz majd a részletekről és további teendőkről.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!