Cikk: Über der Stadt schwebt nun Julia

Témakör: Címlapon
aktuális téma
Über der Stadt schwebt nun Julia

Szinte napra pontosan egy évvel az idei kiadás megjelenése után, a Tuning World Bodensee csapata ma bejelentette a jövő szezonra készült Miss Tuning naptárt. Íme, itt vannak a képek! Bõvebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Gsrobi
#3
2016. október 16. 20:50
fejre se
nem fényképezni való az biztos
Quad
#2
2016. október 14. 15:49
Nem feltétlen bunda, erre az idei felvonáson gondolkodtam el. Most elég hosszan beszéltek róla az átadásnál (gondolom a tavalyi botrány miatt is), hogy ez a verseny nem feltétlen csak a szépségről szól, hanem arról is, hogy a jelölt mennyire tudja átadni mindazt, amit a Tuning World Bodensee képvisel. Mennyire talpraesett, rugalmas, kommunikatív és persze, hogy kisugárzásra mennyire varázsolja el a zsűritagokat. Ezért is kapnak a lányok egy csomó feladatot a rendezvény alatt, amin helyt kell állniuk, idén pl. reklámfilmet kellett forgatniuk németül. Így (is) nézve, a tavalyi eredmény valóban szégyen volt, ott tényleg csak 2-3 zsűritag etikátlanságán múlt a dolog. Eszter biztos, hogy a döntősök között kellett volna végezzen (és tudva azt, hogy jelenleg a Miss Earth-ön van kint, ez ugye még egy kicsit kínosab . Az idein viszont ezek tudtában annyira nem lepődtem meg. A szervezők egyébként el voltak ájulva Ivettől is, viszont őt még valószínűleg fiatalnak tartották erre a feladatra.
Palika71
#1
2016. október 14. 15:00
Arcra még csak-csak. Na de nekivetkőzve... Ehhez a bundához nem kellene a neveteket adnotok (szerintem). Mennyire átlátszó már?? És akkor a profi fotós által készített, szét retusált képeken néz így ki.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!