Ma végre megérkeztek, frissek, ropogósak, illatosak - habár már a weben közzétett fotósorozatból sejteni lehetett, hogy profi munka készült az idén hazánkba hozott Miss Tuning fotózáson, a kész kalendáriumok szinte megszólalnak!

Az idei Miss Tuning hivatalos magyarországi partnereként elsőként kaptuk kézhez a real-life verziót. Nyomtatásban is hihetetlen igényes az anyag, nem csak tartalmát, de kivitelét illetően is. A számunkra küldött tiszteletpéldányok jó részét a projektben résztvevő partnerek kapják majd, azonban természetesen marad néhány darab, amit Nektek tartunk fent!

Mivel sorsolni nem szeretnénk, egy kis játékot találtunk ki, mely alapján eldönthetjük, kiknek is ajándékozzuk oda a szigorúan limitált példányszámban készülő exkluzív naptárak egy-egy példányát.

A játék lényege végtelenül egyszerű: írj a Carstyling blogba egy bejegyzést, ami Veled és az autóddal kapcsolatos!

A téma ezen belül teljesen szabadon választott, lehet az autód bemutatása (sokatok történetét nem ismerjük még), a tuningolás / optikázás egy érdekes folyamatának leírása, valamely jó sztori, ami vele kapcsolatban történt akár az építése, akár az élvezete során. Lényeg, hogy az autóról és Rólad szóljon!

Néhány alapvető megkötésünk van csak:

  • Csak saját kútfőből származó anyagot tehetsz közzé, ami sehol máshol nem jelent még meg
  • Jogvédett multimédiás tartalom (fotók, videók) nem, vagy csak a készítőjük engedélyével használható fel (ez estben a szerzőt linkkel együtt tüntesd fel a blog szövegében)
  • Legalább egy 1000 karakterből álló bejegyzés legyen (ez egy 3-4 bekezdéses rövid cikk hossza, természetesen annak csak örülünk, ha ennél terjedelmesebbet írsz)

Mi alapján bíráljuk el a pályázatokat:

  • A bejegyzés témájának egyedisége, a sztori kidolgozottsága, mennyire fog meg minket az írásod
  • A kivitelezés minősége (szépen meg van-e megformázva, galériát töltöttél-e fel hozzá, jók-e a képek, írtál-e frappáns rövid bevezetőt hozzá stb.)
  • A bejegyzés érdekessége, azaz hány olvasót mozgat meg a történet. Itt rögtön kiemelnénk, hogy osztani természetesen bárhol ér a blogokat, de nem a like, +1, megosztás és stb. számok mennyisége dönti majd el a sorrendet. Valamennyire viszont a nézettség beleszámít az eredménybe, ezzel is inspirálni szeretnénk Benneteket, hogy ne az utolsó pillanatban publikáljátok a bejegyzéseket.

Hogyan szállhatsz be a versenybe?

Egyszerűen: nyisd meg a saját blogod, és írj egy bejegyzést, melynek címkéi között helyezd el a miss_tuning kifejezést. Miután pedig elkészültél vele, publikáld, ekkor megjelenik a blogbejegyzések között, innentől pedig versenyben vagy. Pályázni e formában több bloggal is lehet, egészen 2013. december 13-án este 18:00 óráig várjuk a bejegyzéseket!

Ami még fontos: a verseny tisztasága érdekében (is), a felvitt műveket publikálást követően 48 óráig tudjátok módosítani, utána végleges státuszt kap és abban a formában kerül a nevezések közé.

Eredményt december 16-án hétfőn hirdetünk, az általunk legjobbnak tartott három blogbejegyzés tulajdonosai pedig még azon a héten, postai úton megkapják a naptárt, így a karácsonyi ajándékok mellett Leonie-t is betehetik a fa alá.

Várjuk tehát a műveket szeretettel, bármilyen további felmerülő kérdést pedig tegyétek fel nyugodtan e blog kommentjei között.

Hajrá kacsint