Egy rövid összefoglaló a Suzukisok szemével!

 

Először is szeretnénk köszönetet mondani a szervezőknek,hogy esélyt kaptunk arra,hogy bemutatkozhassunk a nagyvilág előtt.Ha jól tudom az AMTS történetében még nem volt arra példa,hogy csak suzukikból álló klub kijutott volna erre a színvonalas rendezvényre.Amikor először felmerült a gondolat a fejemben,hogy mi lenne ha jelentkeznénk mint kiállító kétségeim voltak.Vajon elég jók vagyunk mi oda? A kocsijaink hozzák azt a szintet amit elvárnak?Hogy fogadnának minket? Túl sok előítélet van a Suzukisokkal szemben,néhány márkatársunk miatt!De végül belevágtunk.Hogy miért?Részben azért mert minden "tuner"arra vágyik,hogy elismerjék a kocsiját,hogy megnézzék és megcsodálják(még ha nem is vallják be).De legfőképpen azért,hogy levetkőzzük végre azt a tévhitet,hogy csak igénytelenül lehet egy suzukihoz hozzányúlni,valamint az hogy igenis a Suzukisok jó emberek!

Megírtam az emailt a szervezőknek,hogy szeretnénk részt venni a 2016-os AMTS-en,majd vártunk!Szépen csendben építette mindenki a maga kocsiját,sokszor egymást is segítve!Reménykedve a pozitív visszajelzésben.

Igen megjött a várva várt email:(gratulálunk kluboddal helyet kaptál a 2016-os rendezvényen)Nagy volt az öröm.De ugyanakkor egy nyomást is rakott ránk ez a kiállítás,mert itt bizony meg kell felelni!

Mindenki berendelte az utolsó alkatrészeket,az összes szabadidőt a garázsban töltöttük és az utolsó simításokat végeztük.Majd eljött a várva várt nap!

Megérkeztünk a Hungexpo területére majd elkezdtük építeni a kis standunkat.Nem vittük túlzásba a dekorációt,azt szerettük volna ha a kocsikon van a hangsúly.Mindenki elfoglalta a helyét,pontosan kimérve ki hova áll.

A rendezvényen kellemes csalódás ért minket,miszerint igenis csodálkozó tekintetekbe is botlottunk,hogy "figyeld az a suzukit de jól néz ki".Ekkor éreztük azt,hogy igen megérte.Megérte minden egyes alkatrész,minden óra amit belefektettük és s sok bosszúság is ha valami nem akart úgy állni ahogy mi elképzeltük!Imádtuk mindhárom napot.Remek programok és szebbnél szebb autókat láttunk.Újdonság volt nekünk ez az élmény,mert mint néző már vettünk részt ezen a rendezvényen de mint kiállító még nem!

 

Most pedig jöjjön az a hét autó amivel képviseltük magunkat!Hét autó,hét stílusban megépítve.

 

 

Paulik Dániel :suzuki swift

 

 

Patkó "spy" Bálint :suzuki swift

 

 

Sejtes Balázs :suzuki swift

 

 

Baki László :suzuki swift

 

 

Mike Tamás :suzuki ignis

 

 

Mike Sándor: suzuki swift

 

 

Jakabfi Dávid: suzuki swift 

 

 

Képek forrása : MatricaStore.hu,  X-Tomi Photo.